- Konu Sahibi qulnihalll
-
O kadar kararsız kaldım ki düşün halimiiiÖğrenciyimm üniversitede, ailemin gönderdiği kadar ama para sıkıntı değil ne alabileceğime karar versem; ah bulup buluştururum bir şekilde..
Aynı durum bende de var, ve zaman yaklaştı değil mi:)
Siz yazınca malesef farkına vardım ve sıkıntıya düştüm...
Bu arada geçen yılı boş geçirmiş olmanıza gerçekten içerledim şuan.
1 haftadır en yakın arkadaşlarımın arası sırf bu yüzden açık, öyle günlerde el kol sallayarak gezinmeyi kabul edemeyenlerdenim.
Geçen yılı telafi etmek adına gerçekten güzel bir şeylere ihtiyacınız var.
Şimdi öncelikle bir şeyler yapmak( kendi emeğinizle ya da dışarıda bir organizasyon ayarlamak) mı istersiniz ya da onun istediği, işine yarayacak bir şeyler satın almak mı?
kendını sıkıntıya dusurmen oyle cok hosuna gıtmez zannetmıyorum..gecenlerde bı arkadas bı topık acmıstı.. sevgılısıne kalplı kurabıyeler yapmıs ve kalplı bu kutuya koyup ona goturmus. sadece bunu yap demıyorum ama alternatıf olabılır dıe dusunuorum..
Şimdi ben kısaca sıralayayım bir neler aldığımı bugüne kadar, belki aklınıza yatan bir şey olur.
Bir kere benim sevgilim de akrep(bende öyleyim gerçi ama zıtız), o yüzden malına mülküne hele de arabasına inanılmaz düşkündür.
Arabasının minyatürünü almıştım, bir başına taç yapmadığı kalmıştı:)
Giyim, kuşam, temizlik, aksesuarlar dediğiniz gibi akrep erkeğinin çok ilgisini çeker.
Ben de bu yüzden kol saati, kol düğmesi, çeşitli kıyafetler, parfüm setleri falan almışlığım vardır.
Ayrıca özel olduğunu görmek çok çok hoşlarına gider, bazı özel günlerde onun en sevgiği yemekleri yapardım götürürdüm
Çorbasından mezesine, ara sıcaktan ana yemeğine tatlısına ve içeceğine kadar sofrayı donatırdım, zıplardı yerinde mutluluktan:)))
Yaşadığımız şehre yakın 150 km civarında bir yere rezervasyon yaptırmıştım bir kere, nasıl diyeyim çiftlik gibi.
Sabahtan akşama kadar gezdiğimiz, adeta 100 yıl öncesine dönüp yaşadığımız bir gün oldu bizim için, yine bizimki havalara zıplıyordu:)
evett o da öğrencii.. başbaşa fikrii çok hoşşş :)))madem oyle one cıkmayı pek sevmıo basbasa olun mutlaka... oda ogrencımı??
ayyyy bunlar çok güzel şeylerrr :))) bende şu an mutluluktan nasıl neşelendimm sorma :)) bunlardan biri de olabilirr çok da hoş olurr valaa :))))
ben gecen kış nısanlıma (suan evlıyız) bot,atkı, mont almıstım.. ıcınede not yazmıstım.. bensız kaldıgında bunlar senı ısıtsın sevgılım... nıce mutlu yıllarda benden baska hıc bırseyın sıcaklıgını hıssetmemen dılegıyle... felan fılannn...
anı anda aynı seylerı yazıyoruzzz :):)Aslında hediye almak işin en kolay kısmı gerçekten.
Erkeğe alınabilecek şeyler zaten sınırlıdır ya kıyafet, ya bakım ürünleri, saat, ayakkabı vb.
Önemli olan bunları nasıl sunacağınız:)
Evde kalıyorum demişsiniz, bence akşam için gerçekten şahane bir sofra hazırlayın.
Neleri seviyorsa yapın, evi bir güzel süsleyin öyle çiçek böcek değil ama onun fotoğrafları baş köşelerde olsun.
Sevginizi anlatan postitleri duvarlara yapıştırın, giyinin süslenin ve eve gelmesini bekleyin derim:)
anı anda aynı seylerı yazıyoruzzz :):)
cok tesekkur derım allahım her sevenı kavustursun herkesın askını evlılıkle taclandırsınSenin adına çok sevindiiiimm.. Nişan evlilik fln ALlah mesut etsiinn ayrmasın yanından sevdiğiniii kimseninn.... aynıı şey bana yapılsaaa bir kere daha aşık olurdum heraldee :)) düşünücemmm teşekkür ederimmmmmmm :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?