kızlarrrrrr sızceeeee?

nazar55

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
715
146
323
35
slm kızlar dün adet olmam gerkıyodu olmadım bugunde olmadımm.bu ay ılk defa bebek calısmalarına baslamıstık sızce hamısmıyımdırr:)merak edıyorum ama hemen umutlanıp test yapmakda ıstemıyorm..sızce beklımmı bıkac gun daha:)

çok istiyorsunuz anladığım kadarı ile, şimdi bilemeyiz ki belki de hummalı çalışmalar neticesinde vücut dengeniz biraz bozulmuş da olabilir.

zaten kimsenin bilebilmesine imkan yok
şaşırdım biraz

hepi tomarı 3 yada 5 liralık bir test al kurtul bu meraktan bekliycende ne olacak sonucu degistirir mi ?
teste hemen cıkmaz sanıyorum.adetten 10 gun fılan gecmesı gerekıyomus.net cıkması ıcın.kan tahlılı yaptırmam lazım.pazartesıye kadar beklım bakalım.:)

çok istiyorsunuz anladığım kadarı ile, şimdi bilemeyiz ki belki de hummalı çalışmalar neticesinde vücut dengeniz biraz bozulmuş da olabilir.

zaten kimsenin bilebilmesine imkan yok
şaşırdım biraz
evet oda BI Ihtımal:)

canim yarin test al bence yap varsa cikar benimde ilk ay 3 gun gecikmisti sonra geldi yolculuk yapmistim vs gecikti ama senin bebegin vardir insallah

teste hemen cıkmaz sanıyorum.adetten 10 gun fılan gecmesı gerekıyomus.net cıkması ıcın.kan tahlılı yaptırmam lazım.pazartesıye kadar beklım bakalım.:)

Bazı markaların erken gebelik testleri oluyor ilişkiden 5 gün sonrasina kadar gosteriyormus merakina değer valla hayırlısı olsun inşallah hamilesindir :)

bende sana al diyorum ama benimde dun gelmedi bugun gelmedi hala akintim var adet oldum sanio duruyorum agrin var mi peki adet sancisi gibi
cok fazla sancım yok.ama adet oncesı gibı goguslerım sısdı.bıde yorgunluk var..bılemıyorm:)

Ben adetim 1 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım çok silik ikinci çizgi cıktı gün gectikçe diğer testler daha netti

cok fazla sancım yok.ama adet oncesı gibı goguslerım sısdı.bıde yorgunluk var..bılemıyorm:)

benimde ayni canim ya dun gece sol tarafimda sanci vardi su an hafif hafif hala var goguslerimde sis ve aciyor bazen oyle cok hissediyorum kesin hamilemiyim diyorum yanilmak istemiyorum ruyamdada sag mememden bembeyaz sut geldi nasil sevindim ruyamda hemen baktim tabi ruh ve bebege delildir yaziodu rabbim insallah bebeklerimiz su an icimizdedir

insallah canm ınsallah.sen ne zaman test yapcaksn:)

canim benim adetim sadece bigün gecmisti dayanamayip yapmistim cikdi ama

ben de ilk aydan hemen hamile kaldığımı düiünmüştüm 2 3 gün gecikti ama hamile değildim sonraki ay ise ... :)

aynen arkadaşın anlattığı gibi aprılarım vardı rüyamda da görmüştüm döllenmeden sonra o yerleşme anını tamamen hissetmiştim hayırlısı olsun cnm

canim esim alma bekle diyip duruyor zaten gecince alicaksin diyor pazartesi alicam sanirim zor dayanicam ama dayanicam dayanmayip yaparsam sonucu yazarim mutlaka :)) insallah hayirlisi olur
tamam canım mutlaka yaz bende yazcamm.ınsallah hamısızdır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…