kızlarrrrrr sızceeeee?

Bende ayni ruyayi gordum.hamisimm :)

ayy canim ya gercekten mi off allahim insallah ya ama oyle cok mutluydum ki cok guzel bi suttu rabbim nasip eder insallah bugunde adet olmadim hala pazartesiye kadar gelmezse teat yapicam sabirli olucam

Ewtt cnm hemde iki kere gordum ikisindede cikti onceki kimyasal gebelikti.bu gebeligim simdilik iyi gidiyo.darisi basina :)

Ewtt cnm hemde iki kere gordum ikisindede cikti onceki kimyasal gebelikti.bu gebeligim simdilik iyi gidiyo.darisi basina :)
allah saglikla kucagina almaya nasip etsin ya insallah benimki kimyasal degildir rabbim hayirlisini versin ne diyim gecen ay ruyamda adet olmustum ki oldum bu ay oyle guzel ruyalar gordumki ya inan kesin hamileyjm eminim diyorum cok hissediyorum ama yakistiramiyorumda bi turlu

Bnde cok gzl ruyalar gormustum.ama kimyasalda hamile oldugumu ogrendikten sonra ruyamda bir saksida beyaz guller gordum bitanesi dalindan dusuyodu yere.cok etkilenmistim.iki gun sonra dusuk ypmistim.

Bu arada bnm adetime iki gun kala idrar testim pozitifti.bosuna bekliyosun canim.patlat bir test :))

Bu arada bnm adetime iki gun kala idrar testim pozitifti.bosuna bekliyosun canim.patlat bir test :))

ya gecen ay yapmistim erkenden olmadi zaten haklisin aslinda yapmam lazim ama almadim esimede supriz yapmak istiyorum pazartesi anca :). yada yarin nobetci eczaneden aliyim ya ay dayanamiomm

Son düzenleme:
kızlar ıdrar testınde bısey cıkmadı.adetımın uzerınden 3 gun gectı.pazartesıye kadar olmazsam kan tahlılı yaptırcam ama.boyle ıdrarda negatıf kanda pozıtıf cıkanlar varmııı?

Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir benzeri şekilde yaşayan var mı yardım edin

Canım hamile de olabilirsin inş öyledir :))
O akıntı yerleşme kanaması diyorlar ya o olabilir bence bi kan tahlili yaptır canım

Kızlar inş hamilesinizDir :))) eğer geç döllenme olduysa idrar testinde çıkmayabilşrmiş ama kan testi erken sonuç veriyor
Bende de aynı durum var sün Dr. Gittim adet günüm bugün - yrn olmam gerekio Dr. Baktı rahmim 16.9 mm çok kalınlaşmış gebelik olabilir dedi kan aldılar sonuç p. Tesi (
Ama idrar testim negatif bence adet olucam herhalde adet olacakken de rahim kalınlaşıyormuş (

ne oldu canm sonuc.bellimi:)

canm senın sonuc ne bellı oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…