benimde ayni canim ya dun gece sol tarafimda sanci vardi su an hafif hafif hala var goguslerimde sis ve aciyor bazen oyle cok hissediyorum kesin hamilemiyim diyorum yanilmak istemiyorum ruyamdada sag mememden bembeyaz sut geldi nasil sevindim ruyamda hemen baktim tabi ruh ve bebege delildir yaziodu rabbim insallah bebeklerimiz su an icimizdedir
Bende ayni ruyayi gordum.hamisimm :)
ayy canim ya gercekten mi off allahim insallah ya ama oyle cok mutluydum ki cok guzel bi suttu rabbim nasip eder insallah bugunde adet olmadim hala pazartesiye kadar gelmezse teat yapicam sabirli olucam
allah saglikla kucagina almaya nasip etsin ya insallah benimki kimyasal degildir rabbim hayirlisini versin ne diyim gecen ay ruyamda adet olmustum ki oldum bu ay oyle guzel ruyalar gordumki ya inan kesin hamileyjm eminim diyorum cok hissediyorum ama yakistiramiyorumda bi turluEwtt cnm hemde iki kere gordum ikisindede cikti onceki kimyasal gebelikti.bu gebeligim simdilik iyi gidiyo.darisi basina :)
allah saglikla kucagina almaya nasip etsin ya insallah benimki kimyasal degildir rabbim hayirlisini versin ne diyim gecen ay ruyamda adet olmustum ki oldum bu ay oyle guzel ruyalar gordumki ya inan kesin hamileyjm eminim diyorum cok hissediyorum ama yakistiramiyorumda bi turlu
Bu arada bnm adetime iki gun kala idrar testim pozitifti.bosuna bekliyosun canim.patlat bir test :))
Ben adetime 5 gun kala yaptim cikti :) bende cok sabirsizdim
kan tahlılındemı cıktı yosa evde yapılan ıdrar testlerdemı canım:)
Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir benzeri şekilde yaşayan var mı yardım edin
Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir benzeri şekilde yaşayan var mı yardım edin
benimde ayni canim ya dun gece sol tarafimda sanci vardi su an hafif hafif hala var goguslerimde sis ve aciyor bazen oyle cok hissediyorum kesin hamilemiyim diyorum yanilmak istemiyorum ruyamdada sag mememden bembeyaz sut geldi nasil sevindim ruyamda hemen baktim tabi ruh ve bebege delildir yaziodu rabbim insallah bebeklerimiz su an icimizdedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?