kizlarrrrrr

Danielaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
271
72
13
selam kızlar hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda
ben bu ay ovu testini çok güzel değerlendirdim hiç bir belirtim yom adetim 1 gün gecikti ama normalde birkaç gün gecikebiliyo
test yapamıyorum negatif çıkınca çok ağlıyorum hazır değilim

bende onun disinda hoc belirti olmaz bide adet gecikmezse hoc bi belirti olmaz..inşallah hamis olursun ☺️

ben bu ay ovu testini çok güzel değerlendirdim hiç bir belirtim yom adetim 1 gün gecikti ama normalde birkaç gün gecikebiliyo
Benim yumurtlamadan sonra 13. Gün lekelenme başladı onun dışında bir belirti olmadı

Benim ovulasyon sonrası bi kaç gün tek taraflı kasık sızlamam oldu o da çok hafif. Bunun haricinde göğüs büyümesi, akıntı vs hiç olmadı adet gecikene kadar . İnşallah yavrunuz sizinledir :)

Benim ovulasyon sonrası bi kaç gün tek taraflı kasık sızlamam oldu o da çok hafif. Bunun haricinde göğüs büyümesi, akıntı vs hiç olmadı adet gecikene kadar . İnşallah yavrunuz sizinledir :)
Bende bu durumdayım adete 5 gün var test negatif

Ayy gerçekten mi benim de bugün 6. Günüm gecikmenin. İdrar testleri negatif. Geciktiği ilk gün de 2 idi beta. Bugün uyanamadım gidemedm sağlık ocağına. Yarın gidebilirsem betaya baktıracağım.

Benimde dün adet olmam gerekiyordu bugün hala daha olmadım sabah test yaptım negatifti cuma ya kadar beklicem eğer olmazsam cuma kan vermeye gideceğim inşallah vardır lütfen burayı da haberdar edin sanki adet olacakmışım gibi ama sanki olmayacakmışım da gibi aynı zamanda tuhaf şeyler yaşıyorum göğüslerimde hassasiyet yok sadece böyle ayaklarım bacaklarımda falan halsizlik var

Adetime 6 gün var ve karnım çok gurulduyor normal mı bu adet mı sizce yoksa hamilelik olabilir mi
Stresten mideniz etkilenmiş olabilir. Mide guruldaması hamilelik belirtisi değil kezâ.

Konu sahibi hamile mi acaba konunun üzerinden zaman geçmiş merak ettim inşallah istediğine kavuşmuştur

Back
X