Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi tebrikler hayirli olsunBen 5. Embiriyosu transferi yapıldı bugun 13 gün bthcg testim 271 çıktı sizce nasıl
İnsalah hala inanamıyorum 2 gün sonra tekrarliycamÇok iyi tebrikler hayirli olsun
Ben 5. Embiriyosu transferi yapıldı bugun 13 gün bthcg testim 271 çıktı sizce nasıl
Evet öyle bana da en son transfer günü bilgi verildi çok şükür bugün pozitif çıktı kandaÖncelikle hayırlı olsun
Size 5 gün boyunca embriyonuz hakkında bilgi verdiler mi? Benim 2 gün verdiler birde 5. Gğn yani transfer günü vercez diyorlar? Her yer mi böyle?
TebriklerEvet öyle bana da en son transfer günü bilgi verildi çok şükür bugün pozitif çıktı kanda![]()
Oldun mu sende transfer yoksa . Bilmiyorum ki canm bende pek yalnız bilgi vermek istememTebriklerbana da bıgğn bilgi verildi kalitesi orta kalite morula dedi bu ne demek oluyor
Şimdi transfer olmaya gidiyorum dualarınızı beklerimOldun mu transfer sende bilmiyorum ki yanlış bı yorumda yapmak istemiyorum![]()
Hadi inşallah güzel düşün olucak Allah'ın izniyleŞimdi transfer olmaya gidiyorum dualarınızı beklerim![]()
Hadi inşallah güzel düşün olucak Allah'ın izniyle![]()
Amin inşallah çok sağolunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydin
Sagolun tesekuur ederim isteyen herkese nasip etsin AllahımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydin
Nasıl geçti nasilsiniz . Benm değerim düştüAmin inşallah çok sağolun![]()
Yaa çok geçmiş olsunNasıl geçti nasilsiniz . Benm değerim düştü![]()
SağolunYaa çok geçmiş olsun![]()
Düşük mü bu değer ?Ben 5. Embiriyosu transferi yapıldı bugun 13 gün bthcg testim 271 çıktı sizce nasıl