• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrrrrrrrr

Bunu bnmle iliskisi oldg ogrenince yaptilar esimde hemen numarasini deistirdi hattinida bana verdi benden yana suphen olmasin dedi

siz simdi evli degilmisiniz birak ne hali varsa gorsun facede orda burda saldiracak yer ariyo belli esin senin yanindami mutlumusun her gecede seninle ayni yataktami gerisini bosver esinin oda gozu olsa zaten evlenmezdi seninleki mucadele eder ailesiyle o kizi alir nedense bi kizi istersin vermezler ama o adam baskasini isteyince degerli olur olan olmus evlenmissiniz evli adamdan hala ne isterlerki anlamiyorum yaaa

dip not olayi cozucem diye gozlerim bozuldu yaziniza biraz dikkat lutfenn

Kusura bakmayin yazim kotu olmus okumadan hizli yazinca daha dikkatli olcam bu konuda eskisi kadar takmiorum takmamaya calisiorum esim icimde bi suphe uyandirsaydi asla evlenmezdim zaten

Konu anlatımı berbat burdan cikardigim sonuç kız sizle dalga geçiyor ve bu sizi rahatsız ediyor umarım doğrudur. Ama anlayamadigim şey sen niye kızı takip edip sinirlerini bozuyorsun?? Eşin unutmuş o kizi sende unut uğraşma ne hali varsa görsün

Eşiniz kendisini ikilemde hissetmiyorsa, kızla herhangi bir şekilde iletişim kurmuyorsa, sizinle mutluysa kızı takip edip can sıkmaya ne gerek var ki?

Esime annesi ozellikle kizimi dr muhendislere layik goruorum dio babasi oldururum kizimi gene sana vermem dio ben anlamadim annesi ario kizimi nie almiosun dio beddualar edio biz yanlis mi yapioruuz bir anne sutumu helal eymem dior kizina sonrada alcaktin kizimi dio
Lütfen okurken rahatsız ediyor, 'dio' değil, 'diyor' yazmak bu kadar zor olmasa gerek... Yazim şeklinizden konunuza odaklanılamıyor.

Gidio gelio yapio nedir yahu? Siz ve sizin gibiler güzelim Türkçe'mizi mahvettiniz!

Canım bence eşin aradan çekilmiş durmla alakası yok siz iki kadın kapışıyorsunuz hiç bir mantığı yok bu yaptığınızın bence hemen o kızı takip ten çıkarın siz böyle onu takip ettikçe kendini tehlike olarak gördüğünüzü düşünüyor ve bu durumu çok güzel kullanıyor böyle saçma sapan bi durumdan yıpratmayın kendinizi o kızıda ne takip edin ne de sizi görmesine izin verin engelleyin gerekirse numaralarınızı değiştirin çıkarın hayatınızdan. Bi süre sonra oda bırakacaktır. Siz takip ettikçe oda sataşmaya devam eder

Whatsapp telefon nunarasiyla olur sende kizin numarasi ne ariyor ? Ve senin numaran onda ne ariyor cok merak ettim ?
Cok rahatsiz olmus olsaydin numarani degistirir , gerekli yerlerden kizi engellerdin demekki seninde hosuna gidiyor kizi takip etmek...

Back
X