- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Mysteriligirl
-
pro üye kirmizilanmak +18e yorum yapabilmek.30 lira ve bu para tekerlekli sandalye yardımı öğrenci yetiştirmeye kullaniliyormus.yeni ogrendimPRO üye ne demek
Bi de bu elizabeth ne demek
canım kızlık zarı makatta olur yani kıçındadır. merak etme hala kızsındır. emin olmak için soda şişesiyle deney yapabilirsinMerhaba 20 yaşındayım. Ben sürekli klitorisime peçeteyle bastırıp masaj yaparak mastürbasyon yapan biriyim. Bugün yine yaptım. Tuvalete gittiğim de kilotumda sümük gibi bir sıvı içinde ince bi kan gördüm. 3 saat sonra banyoya girip çıktığımda adet kanı gibi kan gelmiş. Aynadan baktım vajinamdan geliyordu. Şimdi gelmiyor kesildi. Kızlık zarım bozuldu mu ben farketmeden ??
Nasıl kırmızılanıyorsınpro üye kirmizilanmak +18e yorum yapabilmek.30 lira ve bu para tekerlekli sandalye yardımı öğrenci yetiştirmeye kullaniliyormus.yeni ogrendim
canım kızlık zarı makatta olur yani kıçındadır. merak etme hala kızsındır. emin olmak için soda şişesiyle deney yapabilirsin
benim Adım kirmizi yaziyor ya oNasıl kırmızılanıyorsın
Hepiniz dalga geçtiniz teşekkürler zaten hayatımdaki herkes benimle dalga geçti bu güne kadar...
Hepiniz dalga geçtiniz teşekkürler zaten hayatımdaki herkes benimle dalga geçti bu güne kadar...
ya egleniyoruz takılma yeni üyeye adettendirHepiniz dalga geçtiniz teşekkürler zaten hayatımdaki herkes benimle dalga geçti bu güne kadar...
Peçete de kendisi için aynı şeyi düşünüyomuş hani evlenecektik Nasıl da kandırdı beni diye depresyonlarda imişHepiniz dalga geçtiniz teşekkürler zaten hayatımdaki herkes benimle dalga geçti bu güne kadar...
Kahkaha attimTam ciddi olucam bi gülme geliyo
Ağlıyonmu kız peçete uzatcam?
direk olarak fake demeyim dedim:)Altıma edicektim
Dur yapmaaaaTam ciddi olucam bi gülme geliyo
Tam ciddi olucam bi gülme geliyo
Neyse bundan sonra daha dikkatli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?