Kızlığıma birşey olmuşmudur acaba?

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
779
235
33
Diğer konumda hata yaptım demiştim ama bunu bi ben allah biliyor içim içimi yiyor çok korkuyorum gerçekten zamanında bi hata yaptım şimdiki aklım olsa yapmam çocuktum 17 yaşımda erkek arkadaşım cinsel bölgeme ben istemedim ittim parmağını getirdi sonra eve gittiğimde kan geldi. Bazı yerlerde okudum 1-2 damla yazıyor ama benden bildiğimiz çok geldi adet bezini kaplıcak kadar açık pembe o zaman anlamadım küçüktüm dert etmedim zaten o kandan 1-2 gün sonra regl oldum. Şimdi düşünüyorum acaba gerçektek kızlığım mı bozuldu diye çok korkuyorum kendimi kınıyorum kızıyorum çok salak kızmışım diyorum.
Size soruyorum inşallah bişey olmamıştır doktora gitmeyi düşündüm devlet hastanesi bakmıyoruz dedi. Lütfen cevaplarken kırıcı olmayın yeterince üzgünüm

Zorlamıştır kan da gelmiştir ama burada kimse kızlık zarının zarar görüp görmediğini bilemez, muayene olmanız gerekiyor. Devlet bakmıyorsa özel muayenehanesi olan bir doktora görünün, en azından olup olmadığını bilin. Böyle şüpheyle hayatınızı sürdüremezsiniz.

Zorlamıştır kan da gelmiştir ama burada kimse kızlık zarının zarar görüp görmediğini bilemez, muayene olmanız gerekiyor. Devlet bakmıyorsa özel muayenehanesi olan bir doktora görünün, en azından olup olmadığını bilin. Böyle şüpheyle hayatınızı sürdüremezsiniz.
Evet öyle ama korkuyorum gerçekle yüzleşmekten

Üzülmeyin ama muhtemelen bozulmuş. Yine de özel bir doktora gidip ona sorun ...

Bozulmustur diyende olacak, bozulmamis diyen de kime inanacaksin sonucta bu isin uzmani bizler degiliz.
Devlet bakmiyorsa ozel hastaneye gidebilirsin muayne ücreti 20 tl olan da var. Buradan sorarak icini rahatlatamayacagini dusunuyorum.

Bozulmustur diyende olacak, bozulmamis diyen de kime inanacaksin sonucta bu isin uzmani bizler degiliz.
Devlet bakmiyorsa ozel hastaneye gidebilirsin muayne ücreti 20 tl olan da var. Buradan sorarak icini rahatlatamayacagini dusunuyorum.
Bildiğiniz var mı ücret abartılı değilmiş bende fazla sandım

Öyle ama ilerde evlenirsem bunu nasıl dicem hele aileme

E tamam da yani öğrenmesen ne olacak? Bir kişiyle ilişkiye girerken hep şüphede mi kalacaksın, evleneceğin adamla birlikte olduğunda "Aaa niye kan gelmedi acaba?" gibi iğrenç bir muhabbete mi gireceksin? Öğren kurtul, ona göre ne yapıp yapmayacağını düşünürsün. Ayrıca ailenle kızlık zarı muhabbeti mi yapıyorsunuz? Onlara ne.

Bozulmuş bence. Ama canım o reddeye ne diye geliyorsun. Istemeden nasıl elini ta oraya uzatabilir. Inanki senin adına üzüldüm.

Bildiğiniz var mı ücret abartılı değilmiş bende fazla sandım

hangi sehir?
Bu arada cevrendeki ozel hastanelerin numaralarini internetten bulup arayabilirsin. Kadin dogum muayne ucreti ne kadar demen lazim ama bolumden bolime ücret degisiyor çünkü. Begenmezsen tesekkur edip, kapatirsin.

şimdi canım benim, kızlık zarına bir şey geldi mi onu bilmiyorum ama artık bakire falan değilsin. kusura bakma. o yüzden zarın hiçbir önemi yok. bekarete önem veriyorsan o iş gitti yani, sen sırf gelecekteki eşine yalan söyleyip söyleyemeyeceğinin hesabına düşmüşsün, bu da samimiyetsizlik.

Parmakla bozulur mu ya?! Bilemedim. Sonuçta epey geride olan bi yapı. Ay yine ne tartışıyoruz ya.
Korkunun ecele faydası yok güzelim. Bi Dr bulup git.

Canım biz ne desek seni rahatlatmayız özel hastaneye git muayene ol. Gerçekle nasıl yüzleşeceğim diyorsun da her gün bu şüpheyle yaşayıp kendini yıpratacağına gerçekle yüzleş daha iyi.

Back
X