Kızlığıma birşey olmuşmudur acaba?

keşke herkes benim zihniyetimde olsa.
kendimi zar parçasından ibaret görmüyorum.
her şeyi yapıp sırf beyimi "bakireyim" diye kandırabilmek için zarımı korumaya çalışmıyorum. kimseye yalan söylemiyorum.

zara zeval gelmediği sürece kendini bakire sayıp başkalarına yalan söyleyen bir zihniyete asla saygı göstermem.
asıl çirkin olan budur

Doğrucu davutluğunuzu övmeniz takdire şayan.
Hala bu sebebten öldürülen kadınların olduğu bir ülkedeyiz.
Herkes sizin zihniyetinizde olmak zorunda değil.

bu sebepten kadınların öldürülmesine tabi ki sonuna kadar karşıyım.
ama bunun çözümü böyle küçük hesaplara girişmek mi?

böyle hanzolarla evlenmeyeceksin. bakire değilsin diye seni öldürecek adamın tekine aşık olmayacaksın arkadaş.

haaa sen de bakireliğe önem veriyorsan kusura bakma evlenene kadar sevişmeyeceksin. ya da seviştiysen de karşındakine yalan söylemeyeceksin.

bitti. bu işin matematiği bu kadar basit.

Son düzenleme:
ve önceki mesajıma ekleme yapmıştım. dediğim gibi, evlenmeden önce ilişkiye girmeyen kadınlara saygım sonsuz.

bu konuda tabi ki benimle aynı zihniyette olmak zorunda değiller. sevişip sevişmemekte özgürler.

ama doğrulukta benimle aynı zihniyette olunması gerektiğini düşünüyorum kimse de kusura bakmasın.
"zara zeval gelmesin ön sevişmeye devaaaamm kocacım ilkim sensin." bu saygı duyulacak bir şey değildir.

ya seviş arkasında dur. ya da sevişme.

böyle yalana, ikiyüzlülüğe "aynı zihniyette olmak zorunda" değil diyemezsiniz.

Diğer konumda hata yaptım demiştim ama bunu bi ben allah biliyor içim içimi yiyor çok korkuyorum gerçekten zamanında bi hata yaptım şimdiki aklım olsa yapmam çocuktum 17 yaşımda erkek arkadaşım cinsel bölgeme ben istemedim ittim parmağını getirdi sonra eve gittiğimde kan geldi. Bazı yerlerde okudum 1-2 damla yazıyor ama benden bildiğimiz çok geldi adet bezini kaplıcak kadar açık pembe o zaman anlamadım küçüktüm dert etmedim zaten o kandan 1-2 gün sonra regl oldum. Şimdi düşünüyorum acaba gerçektek kızlığım mı bozuldu diye çok korkuyorum kendimi kınıyorum kızıyorum çok salak kızmışım diyorum.
Size soruyorum inşallah bişey olmamıştır doktora gitmeyi düşündüm devlet hastanesi bakmıyoruz dedi. Lütfen cevaplarken kırıcı olmayın yeterince üzgünüm
Bozulmuş.

bu sebepten kadınların öldürülmesine karşıyım.
ama bunun çözümü böyle küçük hesaplara girişmek mi?

böyle hanzolarla evlenmezsin. bakire değilsin diye seni öldürecek adamın tekine aşık olmayacaksın.

haaa sen de bakireliğe önem veriyorsan kusura bakma evlenene kadar sevişmeyeceksin.

bitti. bu işin matematiği bu kadar basit.
Görüşünüze saygı duyuyorum ama üslubunyz çok sert kırıcı oluyorsunuz azcık empati kursanız keşke küçüktüm şuanki aklım olsa yapar mıyım eskiye döksek şimdiki aklım olsa hemen güvendim çocuktum cahildim saftım. Psikolojik tedavide görüyorum farklı sebeplerden buda bi sebebi ama kadın doktoruma bile söyleyemiyorum. Bu konuyuda açmıcaktım nasıl olsa kimse tanımıyor bu sitede beni rezil olursamda olayım umrunda değil yeterince rezil bi davranış yapmışım. Çaresizim he olaki kızlığım gitti ve veya var eskisi gibi çocuk değilim aynı hataya düşmem emin ol

ve önceki mesajıma ekleme yapmıştım. dediğim gibi, evlenmeden önce ilişkiye girmeyen kadınlara saygım sonsuz.

bu konuda tabi ki benimle aynı zihniyette olmak zorunda değiller. sevişip sevişmemekte özgürler.

ama doğrulukta benimle aynı zihniyette olunması gerektiğini düşünüyorum kimse de kusura bakmasın.
"zara zeval gelmesin ön sevişmeye devaaaamm kocacım ilkim sensin." bu saygı duyulacak bir şey değildir.

ya seviş arkasında dur. ya da sevişme.

böyle yalana, ikiyüzlülüğe "aynı zihniyette olmak zorunda" değil diyemezsiniz.

17 yaşında yapmış olduğu şeyin bilincinde olmayıp pişmanlığını dile getirmiş.
Hemcinsiniz olarak bu kadar sert davranılıyorsa erkeklerin zar konusundaki geri kafalılığı normal geliyor artık.
Ayrıca konu sahibi bana ahlak dersi verin dememiş.

1 seferlik ozel hast git, emin ol en azindan netlesir, daha dusunmezsin

17 yaşında yapmış olduğu şeyin bilincinde olmayıp pişmanlığını dile getirmiş.
Hemcinsiniz olarak bu kadar sert davranılıyorsa erkeklerin zar konusundaki geri kafalılığı normal geliyor artık.
Ayrıca konu sahibi bana ahlak dersi verin dememiş.
benim sertliğimle erkeklerin geri kafalılığı ne alaka?

o geri kafalılığın sonuna kadar karşısındayım ben.
ama yalanın da karşısındayım.

anlamadığınız şey bu.
hata yapmış olabilir. bir insan evlenmeden önce ilişki yaşamayı hata olarak görüyor olabilir.

"hata mı ne hatası herkes sevişsin sevişmek zorundasınız" rererör diye atlamadım ben.

pişman olabilir, evlenene kadar bir daha eli erkek eline değmeyebilir. tövbe edebilir.
hiçbir şey demem. diyemem de. hakkım yok.

ama bu kız yalan söylüyor ya.
bu kız sadece zarı duruyor diye kendini bakire görüyor.
zarı olmazsa kendini değersiz görecek.

olmaz arkadaş.
yapamazsın bunu.
seviştiysen arkasında du ra cak sın.

bir yorumum vardı; ana babana bu konuda yalan söyleyebilirsin. zorunluluk sonuçta. geri kafalı olabilirler.

ben anlayışsız davranıp herkese açıkla demiyorum yani. ama eş adayına yalan mı söylesin? gerçekten mi?

bakire değil diye öldürülen insanlar var diyorsunuz.
ee ben de diyorum o insanlarla evlenme?
öyle beyni gelişmemiş bir erkekle evlenme?

doğru düzgün insan bul. seni olduğun gibi kabul eden insan bul.

hata yaptıysan hatanla da kabul edecek insan bul.

ve ona yalan söyleme.

bu kadar basit.

kızlar böyle yüzeyel sevişip böyle erkeklerle evlenip evet birtanem ilkim sensin dedikleri sürece bu düzen de-ğiş-mez.

evlenmeyeceksin arkadaş onlarla.
ne yaptıysan arkasında duracaksın.

sırf doğruluğu savunuyorum diye beni erkeklerin geri kafalılığıyla bir tutmanız çok manasız olmuş.

Görüşünüze saygı duyuyorum ama üslubunyz çok sert kırıcı oluyorsunuz azcık empati kursanız keşke küçüktüm şuanki aklım olsa yapar mıyım eskiye döksek şimdiki aklım olsa hemen güvendim çocuktum cahildim saftım. Psikolojik tedavide görüyorum farklı sebeplerden buda bi sebebi ama kadın doktoruma bile söyleyemiyorum. Bu konuyuda açmıcaktım nasıl olsa kimse tanımıyor bu sitede beni rezil olursamda olayım umrunda değil yeterince rezil bi davranış yapmışım. Çaresizim he olaki kızlığım gitti ve veya var eskisi gibi çocuk değilim aynı hataya düşmem emin ol
büyük ihtimalle beni yanlış anladın. ben senin sevişmene laf etmiyorum ki. hatadır yapmışsındır.
ama bakire değilsin. gitti bakireliğin. zar olsa da gittiii olmasa da. bu yüzden bunu kafana takma. eşine de ilerde yalan söyleme. sen bu zihniyeti devam ettirme.

senin zarının olup olmadığını öğrenmek hiçbir işine yaramayacak. zarın olsa da olmasa da yaşadın çünkü. değişmeyecek.

zarın bi önemi yok. unut boşver. kendine değer ver

Back
X