Ay böyle cahil insanlara gelin olmak kötü olsa gerekArkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Adetliyim dersiniz sonra balayında oldu bittiye gelirErtesi gun gtcez zatende o gece olsun sabah glcem diyo
Onu da kabul etmiyor canım ben teklif ettim bakarlarmış. Saçmalığın bu kadarı yani oldu gece gelsin sizinle yatsınlar madem en garantisi o yaniAdetliyim dersiniz sonra balayında oldu bittiye gelir
Yok göstermeye kendi de meraklı ben onu anlıyorum. Akıl alır gibi değil hormonlarım sinir yaptı şurda şunu okuyunca. Geçiştirmek yerine çarşaf gösterme derdinde onca öneriye rağmennOnu da kabul etmiyor canım ben teklif ettim bakarlarmış. Saçmalığın bu kadarı yani oldu gece gelsin sizinle yatsınlar madem en garantisi o yani
Yavrum hala niye anlamiyorsun nereden akarsa alsın geceden sabaha kan kurur ve kahverengi olur şunu bir idrak et al eline çarşafı karla ikiye aç göster sonra hemen kapat kaldır utanıyorum de kapat konuyu esinde o esnada tamam gördünüz hadi hadi yapiversin tamam oldu bitti çarşafı eline alıp inceleyecek mi anlamıyorum kiCiddimisinjz
Hayır yapamadık da diyebilir sonuçta bir sürü kadının mücadele ettiği vajinismus diye bir sorun da var . Demek ki öyle bir durumu olsa kocası döve döve zorla yapacak çok ilginç konu sahibi nuh diyor peygamber demiyor. Çocuğun ailesini bilmeme- tanımama ihtimali hiç yok abisi de evlenmiş onlarda da bakmışlar e madem p.pisini pantolonun içinde tutsaydı o zaman hiçbir çözümü de kabul etmiyor.Onu da kabul etmiyor canım ben teklif ettim bakarlarmış. Saçmalığın bu kadarı yani oldu gece gelsin sizinle yatsınlar madem en garantisi o yani
Aynen. Bende deli oldum ya. Böyle aptalca şeylere kendini maruz bırakacak kız kalmış olamaz. Köy yerinde bulundum o kadar hatta şu an diyarbakırdayım burada bile duymadım böyle şeyler ya. Saçmalığın bu kadarı. Yapacağı şey çok basit yani düğünde bi iki ped değiştireceğim diyerek tuvalete gidecek olacak bitecek hala bakmak istiyorlarsa açsın ağzını yumsun gözünü ya bu ne. Yine diyorum çok istiyorlarsa gelsinler gerdek odasında yatsınlar daha garanti olur gözleriyle görürler.Yok göstermeye kendi de meraklı ben onu anlıyorum. Akıl alır gibi değil hormonlarım sinir yaptı şurda şunu okuyunca. Geçiştirmek yerine çarşaf gösterme derdinde onca öneriye rağmenn
Kahvrengi oluyo amaZaten sığ düşünen birileri bence parmağınızı kesin azcık damlatın inanmazlarsada o sizin sorununuz istediniz gösterdim deyiverin
Oda o sığ düşünenlerin sorunuKahvrengi oluyo ama
Kizlik kanida kuruyunca kahve rengimi oluyo bunu ogrenmeye calisiuorum sonra anlarlar yoksaYavrum hala niye anlamiyorsun nereden akarsa alsın geceden sabaha kan kurur ve kahverengi olur şunu bir idrak et al eline çarşafı karla ikiye aç göster sonra hemen kapat kaldır utanıyorum de kapat konuyu esinde o esnada tamam gördünüz hadi hadi yapiversin tamam oldu bitti çarşafı eline alıp inceleyecek mi anlamıyorum ki
mantıklıBalayına kaçın düğün sonrası
Ztn gtcez sabah biz gtmeden kaynanam gelcekmantıklı
Bu neBu sekil oluyl rengi kuruyuncaEki Görüntüle 2662457
Bu sekil oluyo kuruyunca rengiYavrum hala niye anlamiyorsun nereden akarsa alsın geceden sabaha kan kurur ve kahverengi olur şunu bir idrak et al eline çarşafı karla ikiye aç göster sonra hemen kapat kaldır utanıyorum de kapat konuyu esinde o esnada tamam gördünüz hadi hadi yapiversin tamam oldu bitti çarşafı eline alıp inceleyecek mi anlamıyorum ki
Attim resjmdeki gbi oluyo normal kan kuruyunca bnde bu anlasilirmi diye soruyorumBu neBak kız ben de merak ettim şimdi kızlık kanı kuruyunca hangi renk oluyor diye
Yok korkma o kadar detaylı incelemez kansa kan ayrıca senin kanında beklerse kahverengileşecekKonu o dgil keseriz o sorun degil 5 6 dmla bisy zaten kahverengi oldugu icin korkuyoruz anlasilirsa diye
Rengi kahverengi gibi gelmedi.kizlik kanının rengini bilmiyorum ama anlamazlar ya bunu ben öyle düşünüyorum en azındanAttim resjmdeki gbi oluyo normal kan kuruyunca bnde bu anlasilirmi diye soruyorum
Anlamazlar merak etmeKizlik kanida kuruyunca kahve rengimi oluyo bunu ogrenmeye calisiuorum sonra anlarlar yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?