kızlık testi...

safinaz_94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
17
0
36
Uşak
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.

kızlık muayenesi için 18 yaşını doldurmak gerekiyor mu? ben ay ve gün olarak henüz doldurmadım ama yıl olarak 18 yaşındayım. şimdi muayene yaptırmak istesem yaptırabilir miyim yoksa 18 yaşımın dolmasını mı beklemem gerekiyor yıl olarak yaşımın dolması yeterli değıl mi ??

ay olark inş cok yoktr cnm :(
bir an önce gdp ögrenmş olur sun?
tek gitmekten cok kayt altına alınyrmu ona dikkat et olur mu?
sonra baban sgk da işlem falan yaptrrken ya da saglıkla ilgli bişey yaptrrken ögrneblr dikkt li ol derim bn.

18 yasından kucuklere bakmıyorlar ama yıl olarak doldurduysan bakıyorlar diye bılıyorum

ne cevap almayı bekliyorsun güzel kızım bazı şeyleri baştan düşünmek lazım kız değilsin derse napcan yazık bu yaş da psikolojine.sen bilmiyormusun kızmısın değilmisin diye

ne cevap almayı bekliyorsun güzel kızım bazı şeyleri baştan düşünmek lazım kız değilsin derse napcan yazık bu yaş da psikolojine.sen bilmiyormusun kızmısın değilmisin diye

ya kız soru sormus nerden bliosunuz ya??
insanları yargılamk kimseye düşmez bence..
ne cevp alcgnı bilse sormaz degl mi??

ya kız soru sormus nerden bliosunuz ya??
insanları yargılamk kimseye düşmez bence..
ne cevp alcgnı bilse sormaz degl mi??

beni yargılamak size kadar düşmedi soru sordum sadece ben cevap yazmanızı bekledim hayatımı yargılamanızı değil...

ay olark inş cok yoktr cnm :(
bir an önce gdp ögrenmş olur sun?
tek gitmekten cok kayt altına alınyrmu ona dikkat et olur mu?
sonra baban sgk da işlem falan yaptrrken ya da saglıkla ilgli bişey yaptrrken ögrneblr dikkt li ol derim bn.

doğru söylüyorsunuz. ay olarak cok yok 3 ay var yaşımı doldurmama.

sana sunu söylim sana bunu hiç bi hastane söylemez mahkeme izni isterler 18 i doldurmuş olsan da çok ögrenmek istiyorsan bi özel doktor bulup en az 150 tl ayarlayıp özel doktor da ögrenmen canım

Back
X