kızlık testi...

yaşını dolduruncayı bekle istersen ve kesinlikle özel muayenehaneye git herhangi bi hastaneye polikiliniğe gitme. kayda almasınlar.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.

kızlık muayenesi için 18 yaşını doldurmak gerekiyor mu? ben ay ve gün olarak henüz doldurmadım ama yıl olarak 18 yaşındayım. şimdi muayene yaptırmak istesem yaptırabilir miyim yoksa 18 yaşımın dolmasını mı beklemem gerekiyor yıl olarak yaşımın dolması yeterli değıl mi ??

slm sen kız olup olmadığını anlamıyormusun ailen bilmiyorsa arkadaşının annesiyle git özele git problem olmaz

özel hastanelerde yapılıyormu bilmiyorum fakat devlet hastanelerinde kaç yaşında olursanız olun bekaret kontrolü yapılmıyor savcılıktan belge almanız gerekiyor yada adli tıp kararıyla bakılıyor 18 yaş altındakilerde ailelerinin izniyle bu belgeleri aldıktan sonra baktırabilirler.
ama doktorların özel muayanelerinde bakılıyor diye biliyorum eğer gerçekten ciddi bi şüphe varsa özel muayaneye gidip baktırabilirsin yoksa boşu boşuna o kadar para verme derim.

Yaa ben birini götürmüştüm öyle özel hastaneden adet düzensizliği diye randevu anlattık durumunu anlattı kız doktora gidince kadın baktı söyledi. 8 yaşından küçüktü oda.

Back
X