- 14 Ağustos 2021
- 28
- 4
- 6
- 28
- Konu Sahibi prensess123
Merhaba öncelikle turgay karakaya doktora randevu aldım orda yaptıran sonuç alan varmi kafayı yemek üzereyim 2 eylül de randevum var bilen yardım etsin lütfennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanın başına herşey gelebiliyo hataları olabiliyor malesef kiNeden böyle bir şeye gerek duydun ki
Seks yapmak hata değildir bakış açını değiştirmelisin benceInsanın başına herşey gelebiliyo hataları olabiliyor malesef ki
Bunu sorun yapan bir esim var ailesi varSeks yapmak hata değildir bakış açını değiştirmelisin bence
Eşim derken evli misiniz evliyken mi diktiriceksinizBunu sorun yapan bir esim var ailesi var
Hayir nişanlıyımEşim derken evli misiniz evliyken mi diktiriceksiniz
Kanayınca sanki daha önceden seks yapmamış olacaksın allam zihniyete bak ya kendimi yırtıcam şimdi
Sizi böyle kabul etmeyen biriyle neden evleniyosunuz. Bi kana mi bakıyo sevgi. Illa kan gelicek diye bisey de yok ayrıca.Hayir nişanlıyım
Daha evlenmeden kandırmacalar..bazı erkekler aşırı hak ediyor ama
Ben kendinıze olan saygınızdan bahsediyorum o ne olacak?
Nişanlısı da ne naneler yemiştir deDaha evlenmeden kandırmacalar..
Erkek bi kana bakarak sevecekse sevmesin zaten . Kadında sözde çok sevdiği adamı evlenmeden daha nasıl kandırırım diye dusunuyo . Kınancak bisey yok ama bisey yaşadıysan arkasında durcaksin ona gore insanlar hayatına alcaksın ya da hiç yasamicaksinNişanlısı da ne naneler yemiştir de
Olay kadın olunca ilginç işte boyut degısıyor...
Kadının kendine saygısı olmazsa, başkasının da ona saygısı olmaz.
Bastan düzmece ile başlanan bir ilişki
Asla kınamak degil, sadece saçma geliyor
.Erkek bi kana bakarak sevecekse sevmesin zaten . Kadında sözde çok sevdiği adamı evlenmeden daha nasıl kandırırım diye dusunuyo . Kınancak bisey yok ama bisey yaşadıysan arkasında durcaksin ona gore insanlar hayatına alcaksın ya da hiç yasamicaksin
Canım benimle iletişime geçebilirsin her anlamdaMerhaba öncelikle turgay karakaya doktora randevu aldım orda yaptıran sonuç alan varmi kafayı yemek üzereyim 2 eylül de randevum var bilen yardım etsin lütfennn