Kızlık zarı bozulmadan gebelik

uysmus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
10
-1
1
30
Merhabalar, bende örneğini gördüğümüz pek çok kadın gibi vajinismus hastasıyım.Eşim dün gece cinsel organının sadece kafa kısmını vajinama sokarak içime boşaldı.Kızlık zarım vajinismustan dolayı bozulmadı çünkü tam bir birleşme gerçekleşmedi ama eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı havaya kaldırıp 10 dakika öyle bekledim.Hamile kalma ihtimalim var mıdır ?

Merhabalar, bende örneğini gördüğümüz pek çok kadın gibi vajinismus hastasıyım.Eşim dün gece cinsel organının sadece kafa kısmını vajinama sokarak içime boşaldı.Kızlık zarım vajinismustan dolayı bozulmadı çünkü tam bir birleşme gerçekleşmedi ama eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı havaya kaldırıp 10 dakika öyle bekledim.Hamile kalma ihtimalim var mıdır ?
Yoktur bnce hem yumurtlama zamanın degilse daha da imkansiz

Regl dönemim biteli 1 hafta oldu, forumdaki yazıları okuyorum da bu şekilde hamile kalan çok sayıda insan olduğu için sormak istedim

Regl dönemim biteli 1 hafta oldu, forumdaki yazıları okuyorum da bu şekilde hamile kalan çok sayıda insan olduğu için sormak istedim
Dogrudur tabi ama tam yumurtlama zamanini bilmen lzm ki esiniz tam icinize bosalmamis

Zor ama imkansız değil, zaman geçsin kan verin bence

Kızlık zarının bozulması için tam birleşmeye gerek yok, 1.5-2 santim girdiyse bozulmuş olabilir. İmkansız değil hamilelik.

İhtimaliniz var da , vajinismusu atlatamamışken neden hamile kalmaya çalıştığınızı anlayamadım.

Hamile kalma olasılığınız var. Ayni hastalıktan muzdaribim ama hamile kalmak bu aşamada doğru değil bizler için. Sizin için hayırlısı olsun ve hastalığınız yenmeye çalışın. Şu an Sizin için önemli olan bu

Hamilelik ihtimaliniz var ama önce hastalığınızı yenmeye çalışıp sonra bebek düşünseniz daha sağlıklı olur sizin için.

Şimdi söyle ki isteyerek olan birşey değil aslında, ama eğer öyle bir ihtimal varsa da Allah’ın verdiği bi mucize bizim için sonuçta

Merhaba doktor çentik atarak boza bilir sonra da aletlerle denersiniz. Hamile kalmaniz imkansiz degil sadece olarak hamile kalirsaniz alttan ultrasonda bakarlar bebege daha iyi gorunur daha informatif olur. O yuzden siz bunu aşmalisiniz. Hamilelik olmazsa lutfen vajinismusu atlatmaya çalişin. Çunki kontrollerin çoğu alttan.

Sex yapmiosunuz ama hamile kalmak istiyorsunuz.Bu sekilde evliliği nasıl surdurmeyi planlıyorsunuz?Ya da nasıl 9 ay muayene olacaksınız,doğum yapicaksiniz,sanciniz geldiğinde acikliginiza nasıl baktiricaksiniz?Yoksa amaaann çocuk olsun da baktıririm acikligima mi diosunuz?Yanlış yoldasınız.

Şimdi söyle ki isteyerek olan birşey değil aslında, ama eğer öyle bir ihtimal varsa da Allah’ın verdiği bi mucize bizim için sonuçta
Anne olmayı içgüdüsel olarak istiyorsunuz aslında ayaklarınızı kaldırıp beklediğinizi yazmışsınız.Rabbim inşallah en doğru zamanda nasip eder hayırlı evlatlar ama bence de önce kendiniz ve esiniz için vajinismus sorununu çözmeniz

Önce bir doğru düzgün cinsel hayatınızı oturtsaydınız? Çocuk mu yapılır daha bu sorunu çözmeden

Back
X