Yoktur bnce hem yumurtlama zamanın degilse daha da imkansizMerhabalar, bende örneğini gördüğümüz pek çok kadın gibi vajinismus hastasıyım.Eşim dün gece cinsel organının sadece kafa kısmını vajinama sokarak içime boşaldı.Kızlık zarım vajinismustan dolayı bozulmadı çünkü tam bir birleşme gerçekleşmedi ama eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı havaya kaldırıp 10 dakika öyle bekledim.Hamile kalma ihtimalim var mıdır ?
Dogrudur tabi ama tam yumurtlama zamanini bilmen lzm ki esiniz tam icinize bosalmamisRegl dönemim biteli 1 hafta oldu, forumdaki yazıları okuyorum da bu şekilde hamile kalan çok sayıda insan olduğu için sormak istedim
Ama supeniz varsa bi kan tahlili yapinDogrudur tabi ama tam yumurtlama zamanini bilmen lzm ki esiniz tam icinize bosalmamis
Teşekkür ederim cevap verdiğin içinKızlık zarının bozulması için tam birleşmeye gerek yok, 1.5-2 santim girdiyse bozulmuş olabilir. İmkansız değil hamilelik.
Merhabalar, bende örneğini gördüğümüz pek çok kadın gibi vajinismus hastasıyım.Eşim dün gece cinsel organının sadece kafa kısmını vajinama sokarak içime boşaldı.Kızlık zarım vajinismustan dolayı bozulmadı çünkü tam bir birleşme gerçekleşmedi ama eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı havaya kaldırıp 10 dakika öyle bekledim.Hamile kalma ihtimalim var mıdır ?
Hamile kalma olasılığınız var. Ayni hastalıktan muzdaribim ama hamile kalmak bu aşamada doğru değil bizler için. Sizin için hayırlısı olsun ve hastalığınız yenmeye çalışın. Şu an Sizin için önemli olan buMerhabalar, bende örneğini gördüğümüz pek çok kadın gibi vajinismus hastasıyım.Eşim dün gece cinsel organının sadece kafa kısmını vajinama sokarak içime boşaldı.Kızlık zarım vajinismustan dolayı bozulmadı çünkü tam bir birleşme gerçekleşmedi ama eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı havaya kaldırıp 10 dakika öyle bekledim.Hamile kalma ihtimalim var mıdır ?
Merhaba doktor çentik atarak boza bilir sonra da aletlerle denersiniz. Hamile kalmaniz imkansiz degil sadece olarak hamile kalirsaniz alttan ultrasonda bakarlar bebege daha iyi gorunur daha informatif olur. O yuzden siz bunu aşmalisiniz. Hamilelik olmazsa lutfen vajinismusu atlatmaya çalişin. Çunki kontrollerin çoğu alttan.Merhabalar, bende örneğini gördüğümüz pek çok kadın gibi vajinismus hastasıyım.Eşim dün gece cinsel organının sadece kafa kısmını vajinama sokarak içime boşaldı.Kızlık zarım vajinismustan dolayı bozulmadı çünkü tam bir birleşme gerçekleşmedi ama eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı havaya kaldırıp 10 dakika öyle bekledim.Hamile kalma ihtimalim var mıdır ?
Anne olmayı içgüdüsel olarak istiyorsunuz aslında ayaklarınızı kaldırıp beklediğinizi yazmışsınız.Rabbim inşallah en doğru zamanda nasip eder hayırlı evlatlar ama bence de önce kendiniz ve esiniz için vajinismus sorununu çözmenizŞimdi söyle ki isteyerek olan birşey değil aslında, ama eğer öyle bir ihtimal varsa da Allah’ın verdiği bi mucize bizim için sonuçta
Önce bir doğru düzgün cinsel hayatınızı oturtsaydınız? Çocuk mu yapılır daha bu sorunu çözmedenMerhabalar, bende örneğini gördüğümüz pek çok kadın gibi vajinismus hastasıyım.Eşim dün gece cinsel organının sadece kafa kısmını vajinama sokarak içime boşaldı.Kızlık zarım vajinismustan dolayı bozulmadı çünkü tam bir birleşme gerçekleşmedi ama eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı havaya kaldırıp 10 dakika öyle bekledim.Hamile kalma ihtimalim var mıdır ?
Şimdi şöyle ki isteyerek boşalma olmadı, yani hadi boşalda çocuk yapalım durumu yoktu bizde o konuda bi anlaşalım daÖnce bir doğru düzgün cinsel hayatınızı oturtsaydınız? Çocuk mu yapılır daha bu sorunu çözmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?