• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı bozulmuş mudur?

irem altay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
gerçekten haftalardır kendimi yiyip bitiriyorum erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık ilişki esnasında erkek arkadaşımın penisi ıslaklıktan dolayı aşağı kaydı ve içeri girmiş gibi bir baskı hissettim hatta girdin mi diye sordum erkek arkadaşım içine girmedi çarptı sadece diyor zaten hemen cekildi bende sadece bi baskı hissettim o an bi acı ağrı kanama falan olmadı ama hissettiğim baskı içeride gibiydi benimde kafam cok karıştı kizlik zarina bir zarar vermis midir ya da zarar vermesi icin iceri ne kadar girmesi gerekiyor ilk defa yaşıyorum lütfen korkutmak yerine yardımcı olur musunuz?

Erkek arkadaşına sor o kaç cm içeri girince bozacağını bilir. Tabi kalınlığı da önemli…

Belki de kızlık zarı yapınız esnek ve kanama olmadı. Ya da girmedi
İçiniz rajat etmesi için doktora gidin.
Umarım çocuk değilsinizdir.

giriş hissini bilmediğim için anlayamadım zaten iki parmağımın arasına bastırdığımda oluşan his gibi bir sey yasadim gercekten cok daralıyorum düşündükçe
İçine girse bilirsin dolgun bir his oluyor bağırsaklara kadar baskı oluyor, bilmemek mümkün değil yani.

O kadar kolay bir şey değil kızlık zarının bozulması ama böyle bir şeyin olmasını istemiyorsan bir daha deneme.

Girse bilirsin eğer tığ gibi ince değilse
1000199931.webp

gerçekten haftalardır kendimi yiyip bitiriyorum erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık ilişki esnasında erkek arkadaşımın penisi ıslaklıktan dolayı aşağı kaydı ve içeri girmiş gibi bir baskı hissettim hatta girdin mi diye sordum erkek arkadaşım içine girmedi çarptı sadece diyor zaten hemen cekildi bende sadece bi baskı hissettim o an bi acı ağrı kanama falan olmadı ama hissettiğim baskı içeride gibiydi benimde kafam cok karıştı kizlik zarina bir zarar vermis midir ya da zarar vermesi icin iceri ne kadar girmesi gerekiyor ilk defa yaşıyorum lütfen korkutmak yerine yardımcı olur musunuz?
Kızlık zarına zarar vermemişse bakire mi oluyorsunuz siz şimdi?

Bozulmamıstır ama
Ucu içeri girdi ise zevk suyunda sperm oluyor hamile kalma olasılığın olabilir bunuda düşün

Back
X