- Konu Sahibi birdahaaslaa
Sırf şurda ki yorumları görüpte kaydoldum bu platforma. Gerçekten kadının kadından Başka düşmanı yok. Erkekler bu kadar dert etmiyor bu durumu. Siz açıklamak zorunda değilsiniz evleneceğiniz kişiye yaşadığınız günahı islam öyle güzel bir din ki Peygamberimiz böyle bir durumla karşılaştığında bekar kız gibi gelin edin demiş. Çünkü Allah ile senin aranda olan bir günah bu anlatmak zorunda değilsin anlat diyenler acaba evlenmeden önce işledikleri hangi günahı anlatmışlar şu tarihte gıybet ettim kul hakkı yedim gibi. Böyle bir şey yok bu karşındakini kandırmak olmuyo. Tabi ki açıklayabilirsin ama bunu adamın karşısına geçio süklüm püklüm ağlayarak değil karşındakini rehabilite ederek anlat hala karşındaki cahiliye devrinden kalma biriyse zaten evlenme o kişiyle. O zihniyet tecavüze uğrayan bir kadını dışlayıp toplumda kabullenmeyip ardından konuşan zihniyetin ta kendisidir zaten. Sen günahının farkındasın sonuçta tövbe etmişsin Rab bile affederken başkasına ne laf düşer anlayamıyorum. Ama bana kalırsa diktirme işte islamın nasıl ince bi çizgi olduğunu gösterir çünkü bu karşındakini kandırmaya girer. Kandırmana gerek yok sen ömür boyu utanılacak bi günah işlemedin hata gençlik hatası cahillik ne mutlu sana ki rövbe etmişsin. Allah yar ve yardımcın olsun