- 5 Kasım 2014
- 194
- 76
- 28
- 32
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Benim imkanim olsa bende harun bey yada arda katircioglunu tercih ederdim cunku garanti veriyolar ve dugunden once gitmeye gerek olmadigini soyluyolar sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lutfen gelismeleri paylas bizimlede Rabbim yardimcin olsun simdiden..Evet ebru hanim ankarada ama ben vazgectim cok yüksek maddi yonden harun ozkan bey ile gorustum alanin da cok basarili gozukuyo bir daha ki ay istanbula gelip harun beye gitmeyi dusunuyorum
Lutfen gelismeleri paylas bizimlede Rabbim yardimcin olsun simdiden..
Sendemı yaptırmayı dusunuyorsunEn kisa zamanda bir daha ki ay insallah sagol
Sendemı yaptırmayı dusunuyorsun
Bende bu yıl aksilik olmazsa düşünüyorum doktor ve olan arkaadaslardan tecrübelerini öğrenmek için sordum
Bende bu yıl aksilik olmazsa düşünüyorum doktor ve olan arkaadaslardan tecrübelerini öğrenmek için sordum
Turgay bey baya uzak bana Bakırköy yaziyor ben umraniyedeyimCanim ben arastirdim yorumlar ilgili konferanslarini izledim baktim bizzat gorustum kisiler arasinda ebru hanim var alaninda basarili biri ama fiyat bana cok pahali geldi tekrar baktim arastirdim turgay bey ve harun bey arasindayim ikisi arasinda son kararimi verip gidecegim ama buyuk ihtimal turgay beye oparasyonu yaptiracam
Turgay
Turgay bey baya uzak bana Bakırköy yaziyor ben umraniyedeyim
Akın bey var sislideymis karşıda ama en azından biraz daha yakinAnladim canimda bende ordudan gelecem ama oda var senin dusundugun doktor varmi
Aslında o kadar başlık var ama kimse donus yapmıyor sanırım yapan evlenwnler burdan uzak duruyor haklı olarak yeni adreste alabilirler ama işte bizim gibi caresizlere bakalım allah buyuk
Tamam canım kesmeyelim artık yeni kisilerede bilgi verelim burda bn bakalım bu yıl olsam iyi olucalOrasi ole yinede irtibati kesmeyelim mutlaka yeni birsey ogrendigimde veya oldugu zaman bilgi veririm
Tamam canım kesmeyelim artık yeni kisilerede bilgi verelim burda bn bakalım bu yıl olsam iyi olucal
Şu kendini diktirden kadınlarla evlenen adamlara yazık yamalı mı o ne öyleburda bu kadar vajınısmus olan kadınlar falan var ne güzel sağlıklısınız cinsel probleminiz yok ne yapmaya çalışıyosunuz anlamadım cıdden evlenince adam ezicekmiş yok şöyleymiş siz baştan eziksiniz valla yuh ya bende erkek olsam bende sizi ezerdim az bile
sezeden geliyor arkadaşlar
Fazilet dediğin meğer masalmış
Namuslu görünmek kimlere kalmış![]()