Kızlık zarı dikimi

Kızlık zarı dikimi ücretleri nelerdir

• 2.500

OY: 4 57,1%
  • 5.000

OY: 3 42,9%

• Ankete Katılan
    7

Strawbery90

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
14
1
6
27
Kalıcı Kızlar kızlık zarı diktirmek istiyorum bununla ilgili bilgisi olan veya yaptıran varsa beni bilgilendirirmisiniz .

bir arkadasim ist da bi yerde yaptirmisti orayi onerecektim malesef onun disinda konu hak bilgim yok size be desem yanlis olur umarim gonlunuzce olur hersey

Konyada kalıcı yaptırıp başarılı olan var mı lütfen yardımcı olurmusunuz?
Ben yaptırdım tutmadı 4. Kez oldum tuttu mu tutmadı mi bilmiyorum kontrole gidince öğrencem ilk ameliyat çok önemli iyi bir doktor bulman lazım bir sürü sahtekar var bir kere dikilince doku sertlesiyor birdahaki operasyonlar hem çok zor oluyor hemde tutma ihtimali çok azalıyor

Konya'da hiç yaptırmadım yazım hataları yapmışım biraz daha doğrusu başta konya yazdığınızi fark edemedim . İlki ankaradaydi şimdi Bursadayim buradan bir doktora her ya
Konya'da hiç yaptırmadım yazım hataları yapmışım biraz daha doğrusu başta konya yazdığınızi fark edemedim . İlki ankaradaydi şimdi Bursadayim buradan bir doktora yaptırdım
Her yapıldıgında basarı oranımı düşüyor ? Bu sefer basarılı olmusmudur bu durum benı artık cok yordu gücüm kalmadı. Bi yaptırdım ıkı taraflı yırtık var dedı bi tarafı tuttu bı tarafı tutmadı o kadar sınır bozucu oldu bu rum benım ıcın . Tutmayan yer sanki katman katman olmus gibi

Her yapıldıgında basarı oranımı düşüyor ? Bu sefer basarılı olmusmudur bu durum benı artık cok yordu gücüm kalmadı. Bi yaptırdım ıkı taraflı yırtık var dedı bi tarafı tuttu bı tarafı tutmadı o kadar sınır bozucu oldu bu rum benım ıcın . Tutmayan yer sanki katman katman olmus gibi
Doktorumun demesine göre dokular sertleşiyormus sertlesince de daha zor oluyormus tutması. Bide her olduğumda bir öncekinden daha çok canım yandı mahvoldum ya dünden beri sarı yoğun akıntım var biraz da kasintim 19 . Gün bugün ödüm patliyor yine tutmadı diye bir dakika uyku uyumadım. Psikolojik men mi kendime bu işkenceyi yapıyorum ben artık bilmiyorum sadece çok yoruldum bende çok çok

Banada saat 3 ve 5 yönünde yırtık var dedi doktor ama bilmiyorum her seferinde baştan bir sürü dikiş atıyor bide öyle çok bı ilişkim de olmadı genişleme filan da yoktu herkesi mi okadar dikiş atılıyor ben istisnamiyim bilmiyorum ömrümüz bitti onu biliyorum da bide bize bu insan kandırmak diyorlar ya paralıyorum ne çektiğimizi ne biliyorlarsa

Her yapıldıgında basarı oranımı düşüyor ? Bu sefer basarılı olmusmudur bu durum benı artık cok yordu gücüm kalmadı. Bi yaptırdım ıkı taraflı yırtık var dedı bi tarafı tuttu bı tarafı tutmadı o kadar sınır bozucu oldu bu rum benım ıcın . Tutmayan yer sanki katman katman olmus gibibayram so
Doktorumun demesine göre dokular sertleşiyormus sertlesince de daha zor oluyormus tutması. Bide her olduğumda bir öncekinden daha çok canım yandı mahvoldum ya dünden beri sarı yoğun akıntım var biraz da kasintim 19 . Gün bugün ödüm patliyor yine tutmadı diye bir dakika uyku uyumadım. Psikolojik men mi kendime bu işkenceyi yapıyorum ben artık bilmiyorum sadece çok yoruldum bende çok çok
Ben seni cok iyi anlıyorum bidahaya bu işin birmesini cok ıstyorum bende dugunum var birde

Banada saat 3 ve 5 yönünde yırtık var dedi doktor ama bilmiyorum her seferinde baştan bir sürü dikiş atıyor bide öyle çok bı ilişkim de olmadı genişleme filan da yoktu herkesi mi okadar dikiş atılıyor ben istisnamiyim bilmiyorum ömrümüz bitti onu biliyorum da bide bize bu insan kandırmak diyorlar ya paralıyorum ne çektiğimizi ne biliyorlar
Acaba bebim birinin tutmamasındaki sebeb ne anlayamıyorum neye dikkat etcez ne yapıyorlarda bir kerede tutuyor acaba

Back
X