kızlık zarı hakkında....:(

haklısınız ya. zaten prolaktın yukseklığı için aylık tahlıl vermeye gidiyorum birdaha ki gidişimde cesaretımı toplayıp söyleyeceğim.İnşallah bi sorun yoktur. teşekkurler

off bencede gitmliyim de ne dicem nasıl olucak of of risk var mı sence teşekkur ederim bu arada anıtladığın için
sonuçta bir kaza geçirmişsin,doktora git ve olduğu gibi anlat.Belki de sorun yoktur canını sıkma

öyle olmasını umuyorum tekrar teşekkurler, 1 ay sonra gidicem inşallah buraya bir sorun yokmuş yazabilirim

Cnım yanlıs anlamanı ıstemıyorum amaa yırtılma oldugunu sen nasıl anladın kii
yanı ha deyınce bozulacak bırsey degıl..olay bahsettıgın gıbıyse yanı havluyla ılgılıyse mevzuu bırsey oldugunu sanmıyorumm..yanı acır en azından anlarsın..
dr a gıtmenı onerırım ıcın rahat eder hep..sıkıntı yapma:)

aa senın yazını yenı gordum canım.ben ılk uyeye yorum yapmıstım....ben sende bır sıkıntı oldugunu dusunmuyorumm..bence sende dr a gıt ıcın rahatlasın ve cekınmee...

öyle de muayene aşamasından ve sonuçtan korkuyordum

Muayeneden asla korkma karsındaki uzman bir hekim neticede hemde gerçekten çok ama çok kısa süreceğinden emin ol.Sonuçtan korkuyorum diyebilirsin Allah için bende korkardım :) Fakat şöyle düşün artık ne olduğunu bileceksin hayatta en zor şey kuşku ve kararsızlıkla yaşamaktır.Ve benim tahminim ennnn ama en kötü ihtimal zedelenmiştir oda ennnnn kötü ihtimal....ama sen ne benim ne ötekinin nede berikinin lafıyla 2 gün oh çekip sonra yine kıvranma neyse ne ben artık bunu bilmeliyim bunun bilinciyle yaşamalıyım de kendine.İçinide ferah tutmaya çalış.

Yirtilmaz heralde yaa..simdi baktim havlunun sert tarafina sanmam okadar incemide eger ha diyince yirtiliveren seyse cok dikkatli olmamiz lazim:):18:
Birde kan evlenince kan gelmezse neyapcam demissin kana bakiyolarmi ciddi ciddi ben onlari filmlerde olur sanirdim ,,oyle seymi olurmus

Gerçekten kuşku en zoru. Bu işi halletmeliyim artık. görüşlereiniz için hepinize tşekkurler, sonucu aldığımda yani bir ay sonra yazarım buraya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…