kızlık zarı ilk gece

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
kimseye soramıyorum bari size sorayım :) benim merak ettiğim bişey var bi arkadasım evlendi ve düğünden ertesi günü balayına gittiler.
ya bu kızlık zarı ilk gecede yırtılıyo ve ertesi gece geçiyormu acısı.. sonuçta yara ve 1 hafta sonra felan geçmezmi ancak.. şimdi bu kız arkadasım balayını zehir etmiş olmuyor mu sırf merak ediyorum ama soramam tabi :)

ben evlendikten bir hafta sonra felan balayına giderim ki biraz iyileşsin balayı odası burnumdan gelmesin

:) birşey olmaz bende olmamıştı gayet gittim deee yüzdüm deee hatta dolu dizgin gecelerime devam da ettim hatta gece gündüz farketmedi

töbe töbe doğummu yapıyosunuz ne 1 haftası ne acısı gözünüzü seveyim ..Soramıyorsanız kimseye açın azıcık int, kitap okuyun..Yok öyle birşey kendi kendinizi doldurmayın boşuna..

töbe töbe doğummu yapıyosunuz ne 1 haftası ne acısı gözünüzü seveyim ..Soramıyorsanız kimseye açın azıcık int, kitap okuyun..Yok öyle birşey kendi kendinizi doldurmayın boşuna..

baktım baktımda pek bişey bulamadım sadece teknik bilgiler verio ve tıbbi bilgiler

Yapmayın böyle sanki vajinası filan kesildi zannedeceksin.

yara falan bişey olduğu yok ki canım anlık bi acı o ki ben onu bile yaşamadım Allaha şükür balayınada gittim hemen yüzdüm de gezdim de biraz netten araştır yalan yanlış kulaktan dolma bilgilerle doldurma kafanı böle anlatıolar sonra kızlar vajinusmus oluyolar

belki ilk gece biraz acı olabilir de ne bi haftası ne yarası?

şehir efsanesi onlar

benim nası bozuldu anlamamıştım bile
ertesi gün çıkıp işime gelmiştim
herşey gayet normaldi.

Düğününe ne kadar zaman kaldı

öncelikle o bir yara olmuş olmuyor ilişkiden sonra.

bununla ilgili tıbbi ve dini içerikli kitaplar okuyabilirsiniz..

orası esnek bir yapıya sahip...

kimisi 2-3 gün yapmak istemez sızı olursa... kimisinde olmaz her gün devam eder budur yani.

Günümüzde vajinismus neden devam ediyor diye merak içindeyseniz hala 21. yy. gündem maddemizin 'ilk gece yırtıldı, acıdı, kan gölü oldu' gibi sorularına bakmamız yeterli olur.

Ben de kafaya çok takmıştım bunu ıncık cıncık herşeyini araştırdım artık korkmuyorum bişeycik olmaz yaa tamamen psikolojik kasmazsan ufacık acımaz bile

acısı sızısı mutlaka olur ama günlük hayatını etkileyecek şiddette olmaz
işin şu boyutu var hijyene ve soğuğa dikkat etmen gerekir
ilk açılan bir yer olarak düşünürsek bunlar önemli
eskiler taze gelini ilk bir hafta dışarı çıkarmazlarmış acıdığı için mi hayır üşütmesin iltihap kapmasın diye
tedbir amaçlı yani...
insanın kendni bir hafta karantina altına alması gerekmez
bu kadar kasma akışına bırak çok kafaya takarsan işin sonu vajinusmusa kadar gider

Gerçi bende bilmiyordum bunu öğrenmiş oldum sayenizde..
Bana da çok abartılı anlattılar ortalık kan gölüne döndü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…