kızlık zarı ilk gece

dügünü yaklaşan her bayan bu soruyu düşünüyor heralde
yok güzelim bişey olmaz
ister tatile ister denize
ama fazla ıslak kalmamaya dikkat et

İnan ki yara falan olmuyor. Ne alaka ya, kabuk bağlasın bari bir de
Şu kızlık zarıyla ilgili tabularımızı ne zaman yıkacağız acaba ?
Sen bu düşüncelerle yorma kafanı, ben ilk birlikteliğimizden sonra 3 gün üstüste yaptım, duşuma girdim, tuvalete gittim. Yanma dahi olmadı.
Kızlık zarı zaten vajina kaslarının etrafını saran incecik doku parçası. O kanasa nolcak kanamasa nolcak

işte böyle şeyler yüzünden vajinusmus oluyor insanlar öyle bir şey olacağını sanmıyorum yaşamadım ama bir hafta acısını çeken duymadım

Ya bekarken anlatilanlar o kadar yalanmis ki evlendikten sonra anladim. Yok yara yok bir hafta kanama yok oturamama vs vs kafanizi bulandirmayin boyle seylerle sonra vajinismus niye oldum e bu tur hikayeler yuzunden iste yerlestiriyorlar korkuyu beynimize ilk geceyi heyecanla bekleyecegimize korkuyla bekliyoruz.

Böyle şeyleri okuyunca gülmeye başlıyorum :))) arkadaşlar kızlık zarı deniln şey incecik birşey zaten ! Ne acısı ne yarası te yereppim ya :))) Kafanızı böyle saçma sapan şeylerle doldurmayın .. Acı çekenlerin çekme sebebi de kendini çok kasmasından olur .. Rahat olur sevdiginiz adamın kollarına bırakın kendinizi hiçbişey anlamadan olcak biticek :)) Vajinusmus olursanız doktor doktor dolaşır denenmemiş yöntem bırakmassınız sonra haberiniz ola cahil olmayın :)))

evli değilim hiçbir cinsel münasebetimde olmadı hiç ama

byle şeyler banada saçma geliyo öyle acıyan bişey olsa kimse yapmaz heralde bidaha korkudan

baksana doğuran doğurana o heyecanı yaşamaktansa biz korkutarak kendimizi acı çekeriz olacağıda bize oluyo

Canım bu korku masalları seni olumsuz yönde etkileyecektir..
O tarz bir şey yok, yara olmuyor her şeyden önce.
Belki anlamazsın bile o an. :)
Korkutma kendini lütfen.
Birçok kitap, yazılar var, iyice emin olmak için okuyabilirsin.

Son düzenleme:
Gece acır sabah hiçbişe hissetmezsin. Pozisyon ve erkeğin tutumu da çok önemli.

ben de kanama azar azar 3-4 gun sürdü.öyle çok değil açık renk elin kesilmiş gibi ve eşim bundan pek hoşlanmadı.acıma diye bir şey yok zaten.yara felan değil yani

Yara ne demek ya Ahahaha
Bu fikirleri genç kızların kafasına sokan koca karıların Allah cezasını versin inşallah!
Onlar yüzünden ülkemiz vajinismus dolu.
Acıyacak, ağrıyacak, dayanamayacaksın diye diye örümcek ağları ile kaplanıyor şu kafalar!
Önsevişmeye vakit ayırmadan olaya giren öküz kocalarına laf etseler düzelecek her şey.
Hepsi cahillikten işte.

neden kızlarımızı bu kadar korkutuyolar ya nalamıyorum ne yarası ya sonra al sana vajınusmus ve benzeri şeyler sonra eşimden utanıyorum eşime yaklaşamıyorum cinsellik kotu bı suru sey ya yapmayın etmeyin ya korkutarak cinsellikten uzak tutmaya calısıyolar ama sonra olan yıne o kızlara oluyo evliliklerinde sorunlar yaşıyolar

Bilgili olan kadinlar konusuyorr. Biz kizlar nerden bilelim haa. Bilmedigimiz yasamadigimiz icin merak ediyoruz. Bende korkarim ilk gecelerden. Ama sanmiyorum oyle cok feci acicagina. Oyle bsy olsa o gecede sabahliyan ilk doktora gidisi olurdu.

Hey Allah'ım olur mu öyle şey, ne bu ameliyat mı oluyorsun ki yaram 1 hafta da geçer diyorsun.
Kızlık zarı illa ilk gece yırtılmaz, bazı durumlarda doğumla bile yırtılabiliyor. Ama neyse biz yırtıldığını var sayalım. Anlık bir acı o da öyle dayanamayacak kadar değil. Bu tabii senin kendini kasmana bağlı. Rahat olursan fazla acı olmuyor. Balayını da ertelemene gerek yok direk gidebilirsin.
Bunları fazla kafaya takma ilk gecenin tadını çıkarmaya bak.

sana bağlı, ne kadar kasarsan, o kadar acır...

Biri anlatır, ilk gece oluk oluk kan akmış 1 ay bebek bezleriyle dolaşmış. Diğeri der, haftalarca oturamamış hep ayakta kalmış. Bir başkası der, yok kitlenmişler de kaynanaları gelip ayırmış. Acaba önümüzdeki yüzyıl böyle şehir efsanelerinden kurtulur muyuz?

Yaşınız kaç kuzum sizin?
Ya çok küçüksünüz ya da bu dünyada yaşamıyorsunuz..

Valla cahil kızlar gidipte evlenmeden yaşamasın diye uydurulmuş senaryolar bunlar düpedüz

Sonra vay efendim niye vajınusmus var

Haa bi de bunları uyduran kişiler kişi vajınusmus olunca ay hiç korkulur mu ilahi sen diyorlar =)))

öyle acısı geçmicek diye bişey olmazda sadece kişiye göre kanama miktarı değişebilir. ilk girdiğinde acır durduk yere acımaz sadece bi süre girerken acıma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…