- 7 Ekim 2017
- 10
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi Haticesembilli123
-
Doktorun kontrol etmesi şart. Çoğu kişi ilişki sırasında kanamanın olmadığjnı , ayağa kalkımca veya wc ye oturunca aktığını söylüyor ki sizin durumunuzua birde adet dönemi denk gelmiş. En iyisini kadındoğum doktoru bilir ...Hala devam ediyo kanama ama araya karıştı diye korkuyorum bozulsaydı hemen o 2 dakka içinde kanardı dimi?
Çok teşekkür ederim herşeyi kafama çok takan biriyim onun için çok endişe ettim çok saolBekaretinin bozulduğunu sanmıyorum. Adetinin ilk günü olduğu için kanaman gelmiştir. Aklına çok takıldıysa adetin bitince bir doktora görün bence
Gerçekten mi internette o kadar kolay bişey gibi yazılmış ki çok korktumO zar o kadar kolay bozulmuyor.
Emin ol.
Gerçekten mi internette o kadar kolay bişey gibi yazılmış ki çok korktumO zar o kadar kolay bozulmuyor.
Emin ol.
Internete bakma.Gerçekten mi internette o kadar kolay bişey gibi yazılmış ki çok korktum
Ya çok teşekkür ederim o kadar rahatlattın ki beni Allah razı olsunInternete bakma.
Elin kadar biseyin girmesi lazim ki bozulsun.
Hemen kapı gibi önde değil o zar :)
Hala devam ediyo kanama ama araya karıştı diye korkuyorum bozulsaydı hemen o 2 dakka içinde kanardı dimi?
Ciddi misin sen ya ay çok korkuyorum ama bozuldaydı hemen kan gelmez miydi hiç gelmedi baya kontrol ettimKesinlikle vajina girişine çok yakın ve bende ilişki anında değilde sonrasında otururken kan geldi bence bir doktora görünün
Ya hiç bilmiyorum normal şuanki gibiydi çok korkuyorum gerçekten doktora gitmeye de çok korkuyorum kötğ bişey derse mahfolurumKanın rengi baya parlak kırmızı ise kızlık zarı bozulmuştur, ama kahverengiye dönük koyu kırmızı ise adet başlangıcıdır.
Bence doktora git emin ol.
Hemen gelmeyebiliyor bende öyle olmuştu bu yüzden güven sorunu yaşadık ve ilişkim bitti evlenmeden böyle şeyler yaşamamak en doğrusu sanırım sonrasında istemeyeceğimiz şeyler olabiliyor hakkınızda hayırlısı olsunCiddi misin sen ya ay çok korkuyorum ama bozuldaydı hemen kan gelmez miydi hiç gelmedi baya kontrol ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?