Kızlık zarı kontrolü yaniltirmi

O kadar şüphesi olanda 2. bir doktora gidip teyit ettirsin o zaman. Böyle bilmeden etmeden,sadece kendi kuruntuna göre konuşmak çok saçma. Ayrıca da yorar insanı böyle yaşamak ya.
Ucunda can korkusu taşıdıkları için bu kadar şüphe taşıyorlar. Lanet olası gelenekler, lanet olası tabular ve baskılar... kan gormeye odaklanmış hayat arkadaşın var, belki o ispatı(!) görmek isteyen ailesi, aksi durumda başına geleceklerin korkusu... Nefret ediyorum bu coğrafyanın barbarlığından.

Nevacolor canim boya gibi surmuyorum cila gibi sulu sulu yapiyorum cok kalıcı olmuyor ama hevesimi aliyorum sonra sariya devamke yoğun fuşya
Grinin böyle yapıldığını biliyordum siyah ile. Demek pembe de yapılıyor. Valla cok guzel, çok hoş bir ton olmuş. Ben de yaptircam inş bakalim.

Ya bizim toplum bu konuda zaten sıkıntılı onda hemfikirizde. Canından olacak kadar sıkıntılı durumda olanlarda kalkışmasın bir zahmet böyle işlere ama.

Ya bizim toplum bu konuda zaten sıkıntılı onda hemfikirizde. Canından olacak kadar sıkıntılı durumda olanlarda kalkışmasın bir zahmet böyle işlere ama.
Orası baska bir mevzu iste. Sabaha kadar konuşsak da çıkamayız. Azalarak biter dilerim ki.

Bu tür muayeneler neden var ?
Adli vaka dışında bakılması çok saçma
Yani bir gün kalkıyorsun ay ben şunu bir kontrol ettirip geleyim yerinde mi diyip doktor yolu tutuyorsun
Anlamıyorum bu kadar panik yapacaksanız biraz sabredip evlenince yapın yapacağınızı hem pastam dursun hem karnım doysun mantığıyla psikolojiniz bozuluyor anlaşılan .

Kardeşim wala yettiniz be.Biktirdiniz artık.Onceki konularını okudum yok pedle seviştik,yok saat 12 yönünde yırtık oluştu,yok iki hafta oturamadim.Sevisiosaniz adam gibi sevişin abi.Pedle sürtünme ne ya.Midem kalktı.Sonra da siit iniki yininde yırtık ilistiiiiiii.Hayir bı de doktora gidio zar kontrolu için.Bastan aşağı rezalet bı konu.Pedle surtunmeymis.Devamkee

Kadın doktor su zaten öyle ters bı hareketle karşılaşmadım

Ne kadar dayaniyor bu pembe?
Kuaför yapsa belki 1 ay dayanir heralde benki 1 hafta anca ne kadar sık yıkanirsa o kadar cabuk akiyor boya gibi dürersen daha uzun olurda bu seferde iyice cingene pembesi olur cok yoğun çunkü bu renk

Erkek değilse neden gözüyle bakti, eliyle tuttu,duygusal mi yaklasti desin ki? Bilemedim, bana erkekmis ve sonradan rahatsız olmuş gibi geldi ya da ben öyle anladim
Duygusal yaklaştı derken kız sınav stresinden bahsetmiş doktora, doktorda kızımızın amcasının oğlu olduğu için “yavrum üzülmesin sınavları var, ortada kızlık zarı yok ama ben var diyim” demiş konu sahibine göre. Ben ne okudum off

Aaaaa çok mantıklı.
Olur olur konu sahibi
Benim tanıdığım da 3. Bebeği daha üç aylıkken hamilelik şüphesi var diye doktora gitmişti, çok korkuyordu. Doktor da üzülmüş haline, "yazık lohusa kadını uzmeyeyim, bebek var ama söylemeyeyim" demis. Kadın da "neden doğum kilolarını vermedim" diyordu, 6 aylıkken farketti.
Yani olur olur. İnsaflı doktora geldiysen,kiyamamistir

Ay bı de doktor kadındı demis.Neyinden rahatsız oldun o zaman.Pedle surtunurken rahatsız değilsin ama.Hic sevismedim pidli sirtindimmm bu yaşıma kadar.

Grinin böyle yapıldığını biliyordum siyah ile. Demek pembe de yapılıyor. Valla cok guzel, çok hoş bir ton olmuş. Ben de yaptircam inş bakalim.
Ben çilek pembesi kullandım bi ara ama çok çabuk akıyor.. Bir de günlük banyo yapınca 2-3 gün de bir boyama istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…