Nevacolor canim boya gibi surmuyorum cila gibi sulu sulu yapiyorum cok kalıcı olmuyor ama hevesimi aliyorum sonra sariya devamkeTam tersiyim bibi, tanısan çok seversin.bu arada saçlarin mükemmel hangi marka bu, manic panic mi?
Ucunda can korkusu taşıdıkları için bu kadar şüphe taşıyorlar. Lanet olası gelenekler, lanet olası tabular ve baskılar... kan gormeye odaklanmış hayat arkadaşın var, belki o ispatı(!) görmek isteyen ailesi, aksi durumda başına geleceklerin korkusu... Nefret ediyorum bu coğrafyanın barbarlığından.O kadar şüphesi olanda 2. bir doktora gidip teyit ettirsin o zaman. Böyle bilmeden etmeden,sadece kendi kuruntuna göre konuşmak çok saçma. Ayrıca da yorar insanı böyle yaşamak ya.
Grinin böyle yapıldığını biliyordum siyah ile. Demek pembe de yapılıyor. Valla cok guzel, çok hoş bir ton olmuş. Ben de yaptircam inş bakalim.Nevacolor canim boya gibi surmuyorum cila gibi sulu sulu yapiyorum cok kalıcı olmuyor ama hevesimi aliyorum sonra sariya devamkeyoğun fuşya
Ya bizim toplum bu konuda zaten sıkıntılı onda hemfikirizde. Canından olacak kadar sıkıntılı durumda olanlarda kalkışmasın bir zahmet böyle işlere ama.Ucunda can korkusu taşıdıkları için bu kadar şüphe taşıyorlar. Lanet olası gelenekler, lanet olası tabular ve baskılar... kan gormeye odaklanmış hayat arkadaşın var, belki o ispatı(!) görmek isteyen ailesi, aksi durumda başına geleceklerin korkusu... Nefret ediyorum bu coğrafyanın barbarlığından.
Orası baska bir mevzu iste. Sabaha kadar konuşsak da çıkamayız. Azalarak biter dilerim ki.Ya bizim toplum bu konuda zaten sıkıntılı onda hemfikirizde. Canından olacak kadar sıkıntılı durumda olanlarda kalkışmasın bir zahmet böyle işlere ama.
Ay vala imkanım olsa tümden yok edicem şu zar denilen şeyi. Neymiş bu arkadaş ya.Orası baska bir mevzu iste. Sabaha kadar konuşsak da çıkamayız. Azalarak biter dilerim ki.
Evet bazen gri cila yapiyorum siyahlaGrinin böyle yapıldığını biliyordum siyah ile. Demek pembe de yapılıyor. Valla cok guzel, çok hoş bir ton olmuş. Ben de yaptircam inş bakalim.
Ne kadar dayaniyor bu pembe?Evet bazen gri cila yapiyorum siyahlaalt rengim uygun olduğu icin kendim yapiyorum bunlari zaten akip gidiyorlar
Kadın doktor su zaten öyle ters bı hareketle karşılaşmadımNiye duygusal yaklaşsin ki? Ne gördüyse onu söylemiştir adam.
Gazlibezdense dudakları açmak bana daha mantıklı geldi.
Ama şu da önemli;
Siz bir taciz gibi mi hissettiniz? Eğer öyle bir şey hissettiyseniz ya da bir artniyet sezdiyseniz bir daha gitmeyin derim ben.
Benzer bir şey benim de başıma gelmişti, check-upa girdiğim yerde detayli ultrason cektirmistim. Meme kontrolü falan da vardı bu yüzden sudyen yoktu. Doktorum benimle sohbet etti, gereksiz günlük muhabbetlere girdi, meme ultrasonumda da tuttu "hiç yağ yok,sadece kas var. Spor mu yapıyorsun" falan dedi. O an hasta koltuğunda olduğum için öyle boş sohbet edip gerginliğimi aldı sandım. Ama sonradan bana o check-up yerini tavsiye eden arkadaşla konuştuğumda onun o odadaki kalış süresinin beş dakika falan sürdüğünü söylemişti. Bense dakika tutmadım tabii ama en az 10 dakika öyle pehlivan gibi altımda pantolon üstüm çıplak kaldım odada...
Mesela bu da beni sonradan rahatsız etti. Ama hem o an ses çıkarmadigim , teşekkür edip güler yüzle odadan ciktigim için , hem de artniyetten yüzde yüz emin olamadıgim için herhangi bir şey yapamadım :/
Malesef biz kadinlar bazen böyle şeyler yaşıyoruz. Taciz / kasıt desen iftira atmış olabilirsin. Değil desen,içten içe öyle olduğunu düşünüyorsun.
O yüzden seni anlıyorum.
Doktorunu değiştir , mümkünse kadın doktor bul:) gerçi bazı kadın kadın doğum doktorları da ayrı hikaye oluyorlar. Smear testi verirken biri tuttu bana , "evli değil misin? Sevgilin var mı? Kaç yıldır berabersiniz?" Falan dedi. İnsan öyle anlarda, hele ki utandığı bir eylemde , hele ki beyaz önlüklü kişiye ters bir şey söyleyemiyor. Ama sonradan aklına gelip gelip kendine kiziyor...
Kuaför yapsa belki 1 ay dayanir heralde benki 1 hafta anca ne kadar sık yıkanirsa o kadar cabuk akiyor boya gibi dürersen daha uzun olurda bu seferde iyice cingene pembesi olur cok yoğun çunkü bu renkNe kadar dayaniyor bu pembe?
E neyden rahatsız oldun o zaman? Neden sana duygusal davransın ki?Kadın doktor su zaten öyle ters bı hareketle karşılaşmadım
Duygusal yaklaştı derken kız sınav stresinden bahsetmiş doktora, doktorda kızımızın amcasının oğlu olduğu için “yavrum üzülmesin sınavları var, ortada kızlık zarı yok ama ben var diyim” demiş konu sahibine göre.Erkek değilse neden gözüyle bakti, eliyle tuttu,duygusal mi yaklasti desin ki? Bilemedim, bana erkekmis ve sonradan rahatsız olmuş gibi geldiya da ben öyle anladim
Aaaaa çok mantıklı.Duygusal yaklaştı derken kız sınav stresinden bahsetmiş doktora, doktorda kızımızın amcasının oğlu olduğu için “yavrum üzülmesin sınavları var, ortada kızlık zarı yok ama ben var diyim” demiş konu sahibine göre.Ben ne okudum off
Ben çilek pembesi kullandım bi ara ama çok çabuk akıyor.. Bir de günlük banyo yapınca 2-3 gün de bir boyama istiyor.Grinin böyle yapıldığını biliyordum siyah ile. Demek pembe de yapılıyor. Valla cok guzel, çok hoş bir ton olmuş. Ben de yaptircam inş bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?