- 30 Temmuz 2022
- 119
- 55
- 48
- Konu Sahibi Cancancan333
-
Kendisi "oğlan" değilken, sizden "kız" olmanızı ne hakla bekleyebilir? Şu saçmalıkları bırakın artık yahu, seksle cinsiyet mi değişir, kadın kadındır erkek de erkek, bakir- bakire gibi kelimeler var kullanmayı düşünürseniz.Kızlar lütfen yargılamayın küçük yaşta bi hataya düştüm cahillikten olan oldu şimdi 26 yaşındayım o zamandan bu zamana gece gündüz vicdan azabı çekiyorum. Yakın zamanda sözleneceğim çok seviyorum kız olmadığımı asla söyleyemem iş işten geçti kızım dedim. Kendisi daha önceden çok kişiyle birlikte olmuş gecelik ilişkiler yaşamış ben en başta yapmadım dedim artık iş işten geçti gerçeği söylemeye dilim varmaz aileler de biliyor artık ciddi bir sürece girdiğimizi. LÜTFEN bana kızlık zarı diktirip olumlu sonuç alanlar ve doktor tavsiyesi verecek olan var mı ?
Aklıma birşey geliyor aslında benimde aynı durumdaguz özelden yaz banaKızlar lütfen yargılamayın küçük yaşta bi hataya düştüm cahillikten olan oldu şimdi 26 yaşındayım o zamandan bu zamana gece gündüz vicdan azabı çekiyorum. Yakın zamanda sözleneceğim çok seviyorum kız olmadığımı asla söyleyemem iş işten geçti kızım dedim. Kendisi daha önceden çok kişiyle birlikte olmuş gecelik ilişkiler yaşamış ben en başta yapmadım dedim artık iş işten geçti gerçeği söylemeye dilim varmaz aileler de biliyor artık ciddi bir sürece girdiğimizi. LÜTFEN bana kızlık zarı diktirip olumlu sonuç alanlar ve doktor tavsiyesi verecek olan var mı ?
Hayırlısı olsun kimsenin seni eleştirmeye hakkı yokKızlar lütfen yargılamayın küçük yaşta bi hataya düştüm cahillikten olan oldu şimdi 26 yaşındayım o zamandan bu zamana gece gündüz vicdan azabı çekiyorum. Yakın zamanda sözleneceğim çok seviyorum kız olmadığımı asla söyleyemem iş işten geçti kızım dedim. Kendisi daha önceden çok kişiyle birlikte olmuş gecelik ilişkiler yaşamış ben en başta yapmadım dedim artık iş işten geçti gerçeği söylemeye dilim varmaz aileler de biliyor artık ciddi bir sürece girdiğimizi. LÜTFEN bana kızlık zarı diktirip olumlu sonuç alanlar ve doktor tavsiyesi verecek olan var mı ?
Canım pişman olmuşsun ve senelerce vicdan azabı çekmişsin seni en iyi ben anlarım bende diktirmek zorunda kaldım ve olumlu sonuç aldım ben istanbulda turgay karakaya ya yaptirdim hic bu durumda olmak istemezdim ama insan kücükken namusun ne demek oldugunu bilmiyor ve kullaniliyor iş işten gecmis oluyor sonrada kocaman vicdan ve hayat endişesi gelecek korkusu sarıyor umarım sen de atlatirsin bu süreci o kadar zaman yaptigin derdi 20 dk da cözmeleri insanin o kadar garibine gidiyor ki ama sonuc guzel oluyor hamdolsunKızlar lütfen yargılamayın küçük yaşta bi hataya düştüm cahillikten olan oldu şimdi 26 yaşındayım o zamandan bu zamana gece gündüz vicdan azabı çekiyorum. Yakın zamanda sözleneceğim çok seviyorum kız olmadığımı asla söyleyemem iş işten geçti kızım dedim. Kendisi daha önceden çok kişiyle birlikte olmuş gecelik ilişkiler yaşamış ben en başta yapmadım dedim artık iş işten geçti gerçeği söylemeye dilim varmaz aileler de biliyor artık ciddi bir sürece girdiğimizi. LÜTFEN bana kızlık zarı diktirip olumlu sonuç alanlar ve doktor tavsiyesi verecek olan var mı ?
Önce git bir bk ye sonrada hamd olsun de ne güzel memleket .Canım pişman olmuşsun ve senelerce vicdan azabı çekmişsin seni en iyi ben anlarım bende diktirmek zorunda kaldım ve olumlu sonuç aldım ben istanbulda turgay karakaya ya yaptirdim hic bu durumda olmak istemezdim ama insan kücükken namusun ne demek oldugunu bilmiyor ve kullaniliyor iş işten gecmis oluyor sonrada kocaman vicdan ve hayat endişesi gelecek korkusu sarıyor umarım sen de atlatirsin bu süreci o kadar zaman yaptigin derdi 20 dk da cözmeleri insanin o kadar garibine gidiyor ki ama sonuc guzel oluyor hamdolsun
S***** G** (Defol) insanlari yargılamak sana düşmez ben ilişkiye girmedim şerefsiz bilmeden konusanlarin allah belasini versin.Önce git bir bk ye sonrada hamd olsun de ne güzel memleket .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?