kızlık zarı meselesi :'(

BDESI

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
7
0
86
Ankara
Slm. Arkadaşlar benim bi sorunum var kendimi çok pişman hissediyorum hayatimda daha kimseyle bir birlikteliğin olmadi fakat arasira kendimi tatmin ediyorum ama hic kan gelmedi. Asil meselem ise 1 yıl önce o bolgeme sert birşeyler surtuyodum birazda baski ama kan felan yoktu sonra dogruldum karnima şiddetli bir agri girdi lavobaya gittiğimde kan vardi birde o bölgeme baktm benimki annuler hymen. Kenarları baya kalin duruyor ama bi tarafında vajina girisinde deri parcasi kalkmis gibi yirtik gibi değil degisik bende çok korktum 1 yıl dir mastrbasyn bile yapmiyorum sormak istediğim şey bozulduğunda karin AĞRIsI oluyormu boyle aci olmazmiydiki karinda agri oldu 4 gün surdu adet gibiydi lütfen yardimci olun çok taktm kafama muayene ol diceksiniz ama olacagim yer bulamiyorumki kimse bakmiyor..

istanbuldamısın cnm

bence adet olmusun karın agrısı penis iceri grdi icin oluyor bi kac gunde damla damla kan gelyor o kadar adet kanı gbı dgl korkma zaten pens grdgnde vajinaln kenarları yırtlp kan gelcek bidahada boyle tehlıkelı seylerdn uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…