Merhabalar.
Geçen günlerde ilişkiye girdim. Çok bir şey olmadı. Çok acıyordu sonra bir baktım yarısı içimde. içimde pek kalmadı sonra dışarı boşaldı. Hiç kanamadı ama kızlık zarım genişlemiş , üst tarafında bir yırtık var ve sürekli beyaz renkte akıntı oluyor. Bu arada polikistik overım ve adetim 25 gün falan gecikti.
Doktora gitsem kızlık zarımı muayene edip kayıtlara "genel jinekolojik muayene" falan diye mi geçer? Yoksa kızlık zarı muayenesi diye mi? Bakire olmadığı mı kayıtlara geçirir mi? Belki saçma ama hiç bilmiyorum ve korkuyorum.
Kaç yaşındasın? Reşitsen kimseyi ilgilendirmezMerhabalar.
Geçen günlerde ilişkiye girdim. Çok bir şey olmadı. Çok acıyordu sonra bir baktım yarısı içimde. içimde pek kalmadı sonra dışarı boşaldı. Hiç kanamadı ama kızlık zarım genişlemiş , üst tarafında bir yırtık var ve sürekli beyaz renkte akıntı oluyor. Bu arada polikistik overım ve adetim 25 gün falan gecikti.
Doktora gitsem kızlık zarımı muayene edip kayıtlara "genel jinekolojik muayene" falan diye mi geçer? Yoksa kızlık zarı muayenesi diye mi? Bakire olmadığı mı kayıtlara geçirir mi? Belki saçma ama hiç bilmiyorum ve korkuyorum.
Zarında yırtık olduğunu nasıl gördün :) sanmıyorum kayıtlara geçeceğini ayrıca birlikte olmuşsun zaten neden muayene olmak istiyorsun
Kim diyor alttan muayene yasak diye devlet hastanesinde bakiremisin diye soruyorlar ona göre alttanda muayene ediyorlarGenel olarak medeni haliniz bekarsa alttan bakmalari yasak hanimefendi...
Ultrasonla bakarlar.
Kuzenim bisiklet kazasinda kanama yaşadi hastaneye gittigimizde 5 kisi tarafindan muayene edildi. Cunku kizlik zarina herhangi yanlis mudahale de doktor suclulular 5kisilik doktor girdi ve kizlik zarina zarar gelmedigini kanamanin ustte oldugunu soylediler..
Eger gebelikten supheleniyorsaniz gebelik testi yaptirmalisiniz.
Ayrica işleme muayene diye geciyorlar.
O da onu merak ediyor zaten. Kesin değil o yüzden bakmazlarKim diyor alttan muayene yasak diye devlet hastanesinde bakiremisin diye soruyorlar ona göre alttanda muayene ediyorlar
Kaç yaşındasın? Reşitsen kimseyi ilgilendirmez
Kim diyor alttan muayene yasak diye devlet hastanesinde bakiremisin diye soruyorlar ona göre alttanda muayene ediyorlar
Kim diyor alttan muayene yasak diye devlet hastanesinde bakiremisin diye soruyorlar ona göre alttanda muayene ediyorlar
Tamam pardon :) bozmak demeyelim de bilgi alışverişi diyelimYa neden bozuyorsunuz beniben soruyu yanliş anlamişim ikinci kez okuyunca anladim.
Ben sandim ki adet olmadigi icin hastaneye gidecek alttan bakarlarmi diye soruyor
Tamam pardon :) bozmak demeyelim de bilgi alışverişi diyelim
Neden stresi tek sen çekiyorsun? Sevgilin bir zahmet götürsün seni hastaneye. Yada en mantiklisi yaşadığın yere uzak bir kadın doğumcudan randevu alın gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?