Merhabalar.
Geçen günlerde ilişkiye girdim. Çok bir şey olmadı. Çok acıyordu sonra bir baktım yarısı içimde. içimde pek kalmadı sonra dışarı boşaldı. Hiç kanamadı ama kızlık zarım genişlemiş , üst tarafında bir yırtık var ve sürekli beyaz renkte akıntı oluyor. Bu arada polikistik overım ve adetim 25 gün falan gecikti.
Doktora gitsem kızlık zarımı muayene edip kayıtlara "genel jinekolojik muayene" falan diye mi geçer? Yoksa kızlık zarı muayenesi diye mi? Bakire olmadığı mı kayıtlara geçirir mi? Belki saçma ama hiç bilmiyorum ve korkuyorum.
Yarısına kadar içine giriyor ve korunmuyorsun?
Kızlık zarının genişlediğini nerden anladın?
Ayrıca madem zar derdine düşeceksiniz niye ilişkiye giriyorsunuz?
Hamilelik korkunuz var niye korunmuyorsunuz?
Kafamda deli sorular.
Bence bu sorudan sonra hanımlar kendinizi hiç yormayın:)Kayıtlara nasıl geçerler? Bakire olmadığım da kayıtlara geçer mi? Bu soruların cevabını merak ediyorum sadece.
Derdim bakire miyim değil miyim değil. Anormal bir yırtılma falan var mı diye merak ediyorum.
Korunma konusunda haklısın. Aptallıktı.
Anormal bir yırtılma yoktur merak etme bildiğin ilişkiye girmişsin tecavüz falan değil sonuçta Allah korusun..
Yani derdin nedir tam olarak anlayamadım açıkçası ama bence bir doktora görün.
Kayıtlara falan da geçmez ailenin ruhu duymaz merak etme.
Nirvanada kafalarBence bu sorudan sonra hanımlar kendinizi hiç yormayın:)
Kızlık zarınıda görebilmişsin ya bravo .
bazen verilen cevaplar gerçekten çok güzel oluyorCinsellikten, kendi vücudundan haberin yok, ilişki yaşamak neyine diyeceğim, ama konu zaten buran buram fake.
Madem genişleyen zarı gördün, o ara bir rahim duvarına falan bak, adet günü yakın mı diye anlarsın...
Cinsellikten, kendi vücudundan haberin yok, ilişki yaşamak neyine diyeceğim, ama konu zaten buran buram fake.
Madem genişleyen zarı gördün, o ara bir rahim duvarına falan bak, adet günü yakın mı diye anlarsın...
Ne yaşıolar ne içiolar anlamak mümkün değilNirvanada kafalar
Cinsellikten haberdar olmak için bu işlere giriştim işte. Kendi vücudumun nesinden haberim yokmuş? Asıl kızlık zarını görmeme şaşıranların yok.
Keşke ona da bakabilseydim.
sonra bir baktım yarısı içimde
Ben ciddi bi soru sormuştum. Açıklama bekliyorumYahu biz buradan da yardım alamayacaksak nereye başvuracağız?
Çoğunluk yardım etmek yerine alay etmeye hakaret etmeye yazıyor.
Detayları geçip konu hakkında ne biliyorsanız onu yazın. Yoksa gidin başka yerde geyik yapın.
Kızlık zarınızı çok kolay bir şekilde görürsünüz. Şaşırmayın bu kadar.
Cinsellikten haberdar olmak için bu işlere giriştim işte. Kendi vücudumun nesinden haberim yokmuş? Asıl kızlık zarını görmeme şaşıranların yok.
Keşke ona da bakabilseydim.
Kızlık zarını nasıl gördün ciddi merak ettim. Doktorlar bile ultrason ile bakarken
Ben ciddi bi soru sormuştum. Açıklama bekliyorum
madem bu kadar basit neden yardım istiyorsun al aynayı bak görEline bir ayna alıyorsun tam karşına koyuyorsun ve bacaklarını aralıyorsun. Sonra küçük dudaklarını aralıyorsun normalsen bir delik görürsün onun çevresi kızlık zarı oluyor.
Çok açık bir şekilde görülüyor.
Ilıskıye gırecek kadar ılıskının ardındasınYahu biz buradan da yardım alamayacaksak nereye başvuracağız?
Çoğunluk yardım etmek yerine alay etmeye hakaret etmeye yazıyor.
Detayları geçip konu hakkında ne biliyorsanız onu yazın. Yoksa gidin başka yerde geyik yapın.
Kızlık zarınızı çok kolay bir şekilde görürsünüz. Şaşırmayın bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?