• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı muayenesi olan var mı

Daha önceki başlığımda anlatmıştım 8-9 yaşında bi kaza sonucu cinsel organımdan çok kan geldi Ve çok canım yandı Şimdi 25 yaşındayım Açıkçası bu durumdan korkuyorum ve doktora gitmek istiyorum Ama diğer taraftan doktordan da korkuyorum Ya olumsuz Bişey derse ne yaparım bilmiyorum

Aynı şeyi benim çocukluk arkadaşım yaşadı.Hemde yanındaydım.Bisiklete biniyorduk ve bi kaza sonucu onunda cinsel organından çok kan geldi.Bizde öyle 8-10 yaşlarındaydık.Günlerce ağladı,korkudan doktora gidemedi.Ama bundan 5 sene önce evlendi,geçtiğimiz Ağustostada bebişi oldu.Kızlık zarına hiçbirşey olmamış,hiçbir sıkıntı yaşamamış ilk gecesinde.Korkma o kadar kolay bozulan birşey değil.Ayrıca doktora gidersen herhangi birşey olduysa -ki hiç sanmıyorum- sana rapor verir,herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.Geçmiş olsun.

Kendinizde görebilirsiniz.
İçinizin rahat etmesi için bir doktora görünün ondan duymak içinizi rahatlatır belki

Doktorun terslemesinden değilde sanırım "evet kızlığın bozulmuş" cümlesini duymaktan korkuyor.Yine tekrarlıyorum içinizi ferah tutun,öyle birşey olduğunu sanmıyorum.

Daha önce soruldu ve söylendi mi bilmiyorum da kazadan sonra ailen doktora falan götürmedi mi seni? Hani zar muayenesi için değil? O kadar kan gelince ne oldu diye..

Back
X