• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı muayenesi olan var mı

Dayısı yengesini kan gelmedi diye doktora götürmüş. Ben de bunları söyledim ama korku büyük. :ssz:
eyide o zaman der kaza oldu die. Ya varya katil olmamak elde degil. Artik kizlar ceyizle beraber birde bekaret raporu görürsün bare kendini adam sanan adamlarda rahat etsin. Neyin korkuusu yahuu neyin korkusu... seyimin hesabini kime vercem. Ben bakireysen bunu ozel sayip kendimce saklamissam sende kendini ozel say gec kenara, ha yok ben biriyle daha birlikte olmussam ama sonuc olarak seni evlenecek adam die secmissem knendini daha ozel say gec dimi...off off . Ben bakireyim kendime gore cinsel iliskiyi evliligimin ilk gecesi yasamak istedim. 9 senelik sevgilimde buna saygi duydu biz ilk gecemizi ozel kilmak icin sabrettik. Ama o gece kan gelmezse ben nabarim die düşünmüyorum hic... onun esnek olabilecegibi, bazi kadinlarinkinin dogumda yirtildigini bilemeyecek kadar cahilse esim,bu kadar cevre baskisina kapilmissa,benim bunca senelik emegimi afedersin ama seyimdeki kanla ölçecekse gozumu kirpmam o gece bırakırım onu. Ki bu evlilik icin ne emekler vermsken... yapmayalim iste. Biz veriyoruz erkeklere bu rahatligi. Seyimizin derdini cekme hakkını buluyorlar kendilerinde. Vermeyin bu hkki onlara....

Kucukken dustum sandalye tepesinden cok da kan geldi. Evlendigim gun cok aci cektim ama 1 damla bile kan akmadi. Annem kucukken kanin etrafindan geldigini soyledi. Hala bilmiyorum esnek miydi bozulmus muydu? Ne onemi var ki? Kendimi biliyorum bunun icin Kan'it a ihtiyacim yok.

Evet. Ben de öyle diyorum bazen Kendimi biliyorum diyorum Ama sonra karşındaki insanı düşününce üzülüyorum Ya inanmazsa o çaresizliği yaşamak istemem

Doktor kimseyi ahlaki açıdan değerlendirmez, onun görevi fiziksel durumlarla uğraşmak.
Umrunda olacağını bile sanmam.
Ama devlette baktıramazsın.
Madem bu kadar takıyorsun pazartesi ilk iş git bir özel hastaneye baktır.
Bozulduğunu sanmıyorum ama bozulduysa bile sen bakiresin ki sonuçta bir erkekle bir şey yaşamadın

Dipnot: Şu kızlık zarını takan erkeklerle neden hiç karşılaşmadım? Böyle bir efsane var ama :27:

Merhaba... 27 yaşındayım Küçükken mutfak tezgahının üstüne dolaptan bir şey almak için çıkmıştım Islakmış Ayağım kaydı Öyle kötü düştüm ki ayağımın biri yukarda biri aşağıda kaldı Ve cinsel organım mutfak tezgahının köşesine çarptı Saatlerce acıdan ağladım Çamaşırım da kan olmuştu Şimdi evlenme durumum var Doktora gidip emin olmak istiyorum Ama korkuyorum Küçük bir yerde yaşıyorum Doktor bilmiyorum Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Ağrı da yaşıyorum Ama Van Iğdır gibi yerleregidebilirim Nolur yardım edin

Daha önceki başlığımda anlatmıştım 8-9 yaşında bi kaza sonucu cinsel organımdan çok kan geldi Ve çok canım yandı Şimdi 25 yaşındayım Açıkçası bu durumdan korkuyorum ve doktora gitmek istiyorum Ama diğer taraftan doktordan da korkuyorum Ya olumsuz Bişey derse ne yaparım bilmiyorum

25 mi 27 mi?
Neyse çok önemli değil de, merak ettim.

Doktor bakar, kontrolünü yapar sonucu söyler sana.
Ne haddine olumsuz bir şey söylemek?

Yersiz bir korku.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sen şu kişisin diye direteceğinize kibleyin yönetim zaten 2. üyelikse gerekeni yapar, değilse de hakka girmiş olursunuz.
konu sahibini bu kadar zorlamaya gerek yok yani.

Katılıyorum Beni üzmekten iyidir Benzer bi hikaye var sanırım Ama benimle bi ilgisi olmadığına eminim Siz böyle yargılansanız doktor kim bilir nasıl yargılar

Doktor kimseyi ahlaki açıdan değerlendirmez, onun görevi fiziksel durumlarla uğraşmak.
Umrunda olacağını bile sanmam.
Ama devlette baktıramazsın.
Madem bu kadar takıyorsun pazartesi ilk iş git bir özel hastaneye baktır.
Bozulduğunu sanmıyorum ama bozulduysa bile sen bakiresin ki sonuçta bir erkekle bir şey yaşamadın

Dipnot: Şu kızlık zarını takan erkeklerle neden hiç karşılaşmadım? Böyle bir efsane var ama :27:

Teşekkür ederim haklısınız

bu kazayı bu kadaryıl kafana taktıysan vajinusmus olabilirsin.gelecek cinsel hayatını olumsuz etkiler. bence darbe sonucu dış dudaktan bi yer ezilmiştir kanamıştır. kızlık zarı içeride. ayrıca benden de kan gelmedi eşim de niye gelmedi diye sormadı. takma kafana. ama sıkıntını atamazsan 100, 150 tl civarı özel doktorun muayinehanesine git baktır.korkacak hiç bir şey yok

25 mi 27 mi?
Neyse çok önemli değil de, merak ettim.

Doktor bakar, kontrolünü yapar sonucu söyler sana.
Ne haddine olumsuz bir şey söylemek?

Yersiz bir korku.

Daha önce cevap verdim bu soruya Çok merak ediyorsan 87 doğumluyum Hesaplayabilirsin yaşımı Benim için pek farketmiyor

Katılıyorum Beni üzmekten iyidir Benzer bi hikaye var sanırım Ama benimle bi ilgisi olmadığına eminim Siz böyle yargılansanız doktor kim bilir nasıl yargılar

doktor yargılamaz bakar sonucu söyler .. benim arkaaşım baktırdı . oda hiç ilşkiye girmedi ama düşmüş çocukken . hatta annesi vardı kızın yanında . merak ettim diyordu takıntı yaptım diyordu dktor bakiresin demiş..

bu kazayı bu kadaryıl kafana taktıysan vajinusmus olabilirsin.gelecek cinsel hayatını olumsuz etkiler. bence darbe sonucu dış dudaktan bi yer ezilmiştir kanamıştır. kızlık zarı içeride. ayrıca benden de kan gelmedi eşim de niye gelmedi diye sormadı. takma kafana. ama sıkıntını atamazsan 100, 150 tl civarı özel doktorun muayinehanesine git baktır.korkacak hiç bir şey yok

Teşekkür ederim İnşallah öyledir O zaman da dış dudaklar için merhem vermişti

Katılıyorum Beni üzmekten iyidir Benzer bi hikaye var sanırım Ama benimle bi ilgisi olmadığına eminim Siz böyle yargılaknsanız doktor kim bilir nasıl yargılar
Hop hopp hop asl ve asla bi hemcinsini bekaretiyle yargilamam. O konu nerdeydi hatırlamıyorum ama (su an mobil uygulama kullaniorum bulamiorum) kisi ayni yazdiklerinizi yazip çemkirip duruyordu. Eger sen deilsen pardon. Özür dilemek zor gelmez, ozur dilerim. Farkindaysan bastan beri bekareti takmaman gerektigini söylüyorum, bu seni yargilamak degil. Ayrica bi doktorun ne haddine yargilamak. Ole yada deil diyebilir. Ana sana sunu söylüyorum bunu yaptırman yaptirrmaayi dusunmen bile utanc verici. Kendinden eminsen ben bakireyim der gecersin kenara. Çocukken olan kazada bisey olduysa bile bakiresindir arkadaşım. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Allah askina doktora gittin vr degilsin dedi. Nabicaksin. Bakire deilim mi dicceskin. Yani bunu bole dusunme iste.. ilk gecende de kan gelmezse ki bak anlattim gelmeyebilir en normal sey bu esine zarim esnek dersin olur biter. Yani esin anlamazsa anlamaz zaten. O aksam kan gelmediginde ben düştuydum ondan olmadi dediğinde hersey tamammi olcak. Cok istiyorsan bu düşüşü nisanlinla paylas. O da okuz diilse anlayacaktir. Seyinin derdine düşeceğine bunumu kafana takton hayatım der gecer umarim...

doktor mu vermişti bakmıştı yani.eğer baktıysa ve yırtılmış olsaydı rapor verirdi

Annem o zaman doktora götürdü Ama kızlık zarına felan bakılmamış Beni hasta sedyesinin üstüne ayakta çıkarıp dış dudakları açıp baktığını hatırlıyorum Anneme de sordum zara bakmadı dedi Bişey yok demiş Bi merhem vermiş

canım biz çocukken kuzenimde ağaca tırmanmış ve ağaçtan düşmüştü
sonra kanaması olmuş
yıllar sonra üni kazanınca benim doktoruma gidip baktırdık
kız açıkladı ağaçtan düştüm çok kan geldi diye
doktor baktı bakiresin dedi kanama dış ta olmuştur veya çarpmanın etkisiyle rahimden gelmştir dedi
zannederim seninde benzer bir olaydır
ayrıca kanama o kadarda önemli deği önemli olan senin kendini bilmem
benimde eşimle ilk ilişkimde hiç kanamam olmadı ama eşim sormadı bile
rahat ol bence

canım biz çocukken kuzenimde ağaca tırmanmış ve ağaçtan düşmüştü
sonra kanaması olmuş
yıllar sonra üni kazanınca benim doktoruma gidip baktırdık
kız açıkladı ağaçtan düştüm çok kan geldi diye
doktor baktı bakiresin dedi kanama dış ta olmuştur veya çarpmanın etkisiyle rahimden gelmştir dedi
zannederim seninde benzer bir olaydır
ayrıca kanama o kadarda önemli deği önemli olan senin kendini bilmem
benimde eşimle ilk ilişkimde hiç kanamam olmadı ama eşim sormadı bile
rahat ol bence

Teşekkür ederim Umarım benimki de dıştadır

Teşekkür ederim Umarım benimki de dıştadır

çarpma çok ciddi olmuşsa rahim içinde ki kanama dışarı akmış olabilir demişti doktor
bu açıdanda değerlendir bence
ve çok takmamaya çalış
yoksa bu şlerideki cinsel yaşamını olumsuz olarak etkiler

Annem o zaman doktora götürdü Ama kızlık zarına felan bakılmamış Beni hasta sedyesinin üstüne ayakta çıkarıp dış dudakları açıp baktığını hatırlıyorum Anneme de sordum zara bakmadı dedi Bişey yok demiş Bi merhem vermiş

dış dudakları açıp baktıysa zarı görmüştür. bakire olduğuna emin oldum

Hop hopp hop asl ve asla bi hemcinsini bekaretiyle yargilamam. O konu nerdeydi hatırlamıyorum ama (su an mobil uygulama kullaniorum bulamiorum) kisi ayni yazdiklerinizi yazip çemkirip duruyordu. Eger sen deilsen pardon. Özür dilemek zor gelmez, ozur dilerim. Farkindaysan bastan beri bekareti takmaman gerektigini söylüyorum, bu seni yargilamak degil. Ayrica bi doktorun ne haddine yargilamak. Ole yada deil diyebilir. Ana sana sunu söylüyorum bunu yaptırman yaptirrmaayi dusunmen bile utanc verici. Kendinden eminsen ben bakireyim der gecersin kenara. Çocukken olan kazada bisey olduysa bile bakiresindir arkadaşım. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Allah askina doktora gittin vr degilsin dedi. Nabicaksin. Bakire deilim mi dicceskin. Yani bunu bole dusunme iste.. ilk gecende de kan gelmezse ki bak anlattim gelmeyebilir en normal sey bu esine zarim esnek dersin olur biter. Yani esin anlamazsa anlamaz zaten. O aksam kan gelmediginde ben düştuydum ondan olmadi dediğinde hersey tamammi olcak. Cok istiyorsan bu düşüşü nisanlinla paylas. O da okuz diilse anlayacaktir. Seyinin derdine düşeceğine bunumu kafana takton hayatım der gecer umarim...

Hayır Tabiki bekireyim Annem de anlatır gerekirse ama yine de bizim çevremizde sorun olabilir İlla sorun yapacak biri olursa da evlenmemeli Fakat böyle bi sorun yoksa da hiç bu kazadan söz etmek istemem Malum erkekler böyle Bişey söyleyince şüpheye düşüyor Onun için de doktora gidip öğrenmem lazım

Back
X