• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLIK ZARI MUAYENESİ

Elaaaaaasoruyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Acil yardımınıza ihtiyacım var annem beni muayene götürecek devlet hastanesi yapıyor mu? Özel hastane yapıyorsa ne kadara yapıyor. Reşitim

Acil yardımınıza ihtiyacım var annem beni muayene götürecek devlet hastanesi yapıyor mu? Özel hastane yapıyorsa ne kadara yapıyor. Reşitim
Neden yaptırıyor ki ayrıca çoğu hastane veya klikinlik adli rapor olmadan yapmıyor

Doktor yapmayabilir bence bu ne ya Allah yardım etsin ne anneler var!

Sen kendinden eminsen anneni tatli dille ikna edebilirsin..
Resitsen yaptirmayabilirsin..

Emin olmak istiyormuş bir senemi zehir etti
Maalesef annelerimiz bazen böyle davranqbiliyor 16 yaşında felan annem götürmek istemişti tabi o zamanlar çok geziyordum baba ile kalıyordum gece gündüz disardaydin çevrem genişti tam bı ergenlik dönemi işte götürmek istemişti ben bunun şokunu yıllarca atlatamam diye direndim istemedim evlenene kadar hep bir şüphe bazen annelerimiz ne yazikki böyle hatalar yapabiliyor annem şuan çok pişman o olaydan dolayı inşallah dizin annenizde bu şeyden vazgeçer söze inannmamak kötü ☹️

Ne kadar yazık bir durum ya yaşanan stres ve korku... Bir ilişki yaşamış olmanız sizin ahlaki açınızdan iyi ya da kötü olabilir başka kimse bu yargıyı koşamaz size. Kaldı ki etik sahibi doktorlar bunu yapmıyor
Reşitseniz bu size kalmış bir şey fakat ailenizle olan bağınızı bilemiyorum. Doktorunuz umarım aklı başında biri denk gelir

Back
X