kaç yeri aradım ama bakmıyo kimsebi hata yaptım we pişmanlığım bana yetiyo zaten ama emin olmak için doktora gitmek istiyorum..kimse muayene etmiyo.. yorumların hepsini okudum..benden iki peçete kan geldi..ama tam birleşme olmadı..yanlışlıkla hızlı bir şekilde değdi sadece kafam allak bullak..nerden bulcam muayene edicek doktoru ben görewleri değil mi bakmak..nie bakmıyo bunlar (
yani erkek arkadaşınızla bu şekilde bir yakınlaşma yaşayabiliyorsunuz. ya kusura bakmayın ama gerçekten bir erkek seviyorsa kız arkadaşından böyle bir talepte bulunmamalı beklemeli. cinsel dürtülerini tatmin etmek adına resmen kullanıyorlar kızları. onları o 2 cm lik temas memnun eder mi sanıyorsunuz bugün 2 cm yarın hepsi. ondan sonra işleri bitti mi eyvallah kızlarda böyle çaresizce savaşsın dursun o başkalarıyla gününü gün ederken. arkadaşlar benden tavsiye kendinize herşeyden çok deger verin ve sizi olduğunuz gibi kabullenmeyen kişiyi hayatınızda barındırmayın. insanın kendisine olan saygısı herşeyden önemli tabi bunlar benim fikrim. onaylarsınız ya da onaylamazsınız ama bir erkeğe asla kendimi kullandırmam yerinizde olsam. kendinize aşık olun önce):umursamaz:
özelde yapıyorlar bunu..Ben oldum ama Dr umun bu konuda bana ayrıntılı bilgi vermedi..Hala kusku var icimde..yani zedelenme olmus dedi..tam birlesme olmamis dedi..Ne demek istedigini anlayamadım..ama kendimi garantiye almak icin fleep kaldırma oldum...Arada kendim bakıp duruyorum simdi..olmussada yapabilecegim bir sey yok artık evlenmeden once Dr a giderim..klava:
Canim kusura bakma yardim edemeyecegim, cünkü gercekten bu konuda bilgim yok.
Ama sunu söylemek isterim, eger kizlik zarim benden daha cok önemliyse o beni seven erkege veya evlenecegim erkege, o zaman zaten ben böyle zihniyette olan erkegi istemem.
Gitsin kendisine bir zar bulup evlensin, o zarlada ömür boyu mutlu olsun.
Sanki biz her gün her saat o zarla yasiyoruz hayatimizi.
O zar benim ne oldugumu ispatlayacak onu anlamadim?
Daha gecenlerde arkadan veriyorum ama önümü koruyorum diye bir bayan konu acmisti, bende ona sen daha ne önünü kolluyorsun dedim, zaten daha beterini yapmissin dedim diye kadin cok alindi. Megersem önünü dügün gecesine sakliyormus o adama. Daha adam alisti önden istermi?
Genclere tek tavsiyem elinizden geldigi kadar tabiki koruyun, ama olduysa eger bunun arkasinda durun, siz önemlisiniz o lanet zar degil.
Bu lanet zar yüzünden kendisini öldürenler var, yeter artik ya. Ve daha neler neler basina geliyor bir genc kizin bu lanet zar yüzünden. Karsi tarafa hicde belli ettirmeyi,n bir erkek sizin böyle düsündügünüzü bilse, santaj yapmaya kadar gider.Kölesi olursunuz sizler o zarin ve o erkeklerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?