merhaba arkdaslar size basımdan gecen bi olayı anlatmak istiyorum ben 10 yaslarındayken komsumuzun oğlu zorla oyun oynarken parmağını vajinama soktu ben cocuktum cok korktum canım yandı eve kosarak geldim sora iç camasırıma baktığımda bir damla kadar kan vardı..simdi benim kızlığım bozulmusmudr 3 senelik bir beraberlğim var ve ciddi düsünüyoruz bi sene icinde evlenecem ama bu düsünce bazen geceleri uykularımı bölüyo bana yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkurler!!!
10 yasındayken cocuk olduğum için ne olduğunu anlamadım dediğigi toplu iğneyi geçmeyecek kadardı tuvalete gittiğimde iç çamasırıma surulmus kan vardı.anneme sölemeye korktum çünkü cocuk hem komsumuzun oğluydu hemde ailem özellikle annem bu konuda cok kesin konusyodu hep eğer ben aileme ozman söleseydim o cocukla mecbur bi evlilik yapabilirdim yada aileler kanlı bıcaklı olurdu...ergenlik cağıma girdiğim zmanlar ve kızlığın ne olduğunu anladığım zamanlar bu olay hep aklıma geldi kimseye bisey diyemedim ve hep erkeklerden kokrtum 3senelik bi beraberliğim var erkek arkdsımı öperken bile kendimi cekiyorum hemen ergenlik cağımdan beri aklıma geldikce gece uykularım kacıyor...erkek arkdsıma anlatma istedim ama yapamdım yoksa bu kızlıga önem veren biri değil kaza yada bi olay yuzune basına gelse asla yargılamam ama baskalarıyla birlikte olup bana yalan söler ve kız değilse ozman benim icin hictir diyor ama söle bi durumda var onun arkds cevresindeki kızların hic biri bakire değil ve bana hep evlendğimiz ilk gece yapmak isterim o gecenin büyüsü bozulmasın diyor ve söleyemiyorum bilmiyorum neden söleyemediğimi ama ilerde evliliğimde bir tartısma olduğunda yüzüme vurmasından kokrkuyorum...suzmana kadar hic cinsel anlamada birlikteliğim olmadı 10 yasıdma gecirdiğm olay aklımdan hic cıkmıyor heleki ergenlik cagına girip herseyi anlamaya basladıım zamandan beri...muayne olmaya gidemiyorum oturduğum yer kücük biyer olduğu icin herkes biribirini tanıyo ya anlarsalar diye aklım gidiyo...o cocuga gelince bizim mahalleden tasınalı 4 sene oluyo ama abimin cok iyi arkdsı suanda 26 27 yaslarında ve ıkı haftada bir bizde kalmaya geliyo ve o gece nasıl uyudugumu tahmin edin o an kendime kızıp kendimi öldürmek geliyo naptım ben bunalrı hakettim diyorum ve bunalrı düsünmekten sevdiğim adamı bile kac defa terk etmeyi düsündüm bazen yaptımda ama olmadı cok seviyorum cünkü....beni anlayan anlamayan herkese cok tesekkur ederim aama unutmayın hicbirsey öle kolay değil keske eger kızlıgım yırtıldıysa bunu sevdiğim kisiyle paylasmak isterdim en azından bilerek yaptım derdim ama suanki durumum icler acsısı ...........bana yardımcı olan tüm herkese tesekkürler.
arkadaslar,yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum..Bu konuda suanda Dr a gitmeme karari aldim..Bir suredir yorumlarinizi dusuncelerinizi okuyorum ancak yogun is temposundan yazmaya yeni firsatim oldu..okuduklarimdan da bakireligimin bozulmadigi yonunde dusunuyorum artik..mesela Bir arkadasin yorumunda dedigi gibi" Bu cok kolay bir sey olsaydi ilk gece korkusu" olmazdi..evli arkadaslarimdan da ogrendigim kadariyla ne kadar hazir olursan ol iliski oncesi mutlaka kanama oldugu yonunde seyler soylediler..Herkesin yapisi farkli olmasina ragmen..yada bir kac iliskide de kanamanin devam ettigi yonunde seylerde okudum..suanda erkek arkadasimin gercekten beni kaybetme korkusu yasadigi ve sevdigini dusunuyorum..Bu konuda da tutucu biri degil.Gecmiste yasadiklarim artik gecmiste kalsin Bende ona sıkı sıkı sarılayım istiyorum..zemuszemus insanin bekareti bir damla kanda olmamali bence..Bu konunun toplumda bu kadar onem verilmesinin de internetten bakildiginda sanki hemen bozuluverecek bir sey oldugunu dusunmemize neden olan yazilar ve metinler okumamiz..Dogrulugu tartisilir yani..yoksa kolay olsa; Hepimiz cocukken bisiklete bindik,bisikletten dustuk,kaydiraktan atladik,havuza denize atlayarak hoplayarak zıplayarak girdik...Bozulsa bozulurdu..fisfisfis Buradan arkadaslara tavsiyem kesinlikle guven duymadiklari biriyle boyle bir sey yasamasinlar..ve Bu konuyu acikca konusmaktan hicbir zaman cekinmesinler..zaman herseyin ilacı...
yirtilmis olma ihtimali varmi doktorcuum ya benimkinede mesela 3 cm girmisti acaba???????(parmak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?