kızlık zarı yenilenir mi???

terriblegirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
17
0
86
40
İstanbul
arkadaşlarım sizinle bişiy paylaşmak istiyorum:):) daha doğrusu sormak istiyorum. kızlık zarı kendini yeniliyomu??? yani atıyorum bi iki sene ilişkiye girmezsen kızlık zaarı yenilenirmi??

arkadasım bence yenilemez sonuçta bu birkere olan birseydır zman içerisinde boyle birsey olmayacağını düşnüyorum.ama eğer kızlık zarı dıktırilirse ozman gelebilir..

kendılgıınden yenılenmez ama operasyonla ynılenebılır..ama bır kez ılıskıye gırıp daha sonrasını getırmezsen vajına darlıgını korur .. :)

arkadaşlar birincisi ben evet hemşireyim ama bölümüm kadı dogum değil:) ikincisi ben erkek değilim çok ciddiyim:) üçüncüsüde başıma gelen bi olayı konusurken sizinle paylaşmak istedim.kendi kuzenimin başına geldi bu olay. boşandıktan iki sene sonra evlendi ve kan geldi:):) ben zorlamadan oldugunu söledim. sizede sormak istedim sadece bu... ayrıca siz aranıza her yeni katılan kilşşiye böyle erkek muamelesimi yaparsınız...

Zorlanmadan olması mantıklı olabılır.. cunku benım ılk tecrubemd yırtılmadgı halde zorlanmadan kan glmıstı..
Ama bu arkadas evlılık yasamıs yanı uzun surelı ılıskısı olmus o yuzden baska sorun olabılıtr bu..

Son düzenleme:
arkadaslar kzın üzerie gitmeyin... bence doğruları soyluyor her hemşire boyle konuları bılmek zorunda değil tmm belkı fikri olabilirdi ama yok ne yapalım zaten sizlerde benim gibi gereklı açıklamayı yaptınız..

sizin şahsınız için degıl arkadaşım buraya sızan erkekler hemen cinsellıkte topic acıyorlar veya saçmalıyorlar biz de tedbirimizi alıyoruz bu konuyla ilgili merak ettigin tüm soruların yanıtı kızlıkzarı dikimi+ilk gece başlıklı linkte bulabilirsin

Yok canım yenilenmez.
Şöyle bir durum var ama çocuk yaşta bozulan kızlık zarı kendini yenileyebiliyor.
Örneğin, 2-3 yaşlarında bozulan kızlık zarı genç kızlık zamanlarında tekrar oluşabiliyor diye duymuştum...
:1shok:

sayın gurbaa prenses arkadaşım... böykle bişiye soruyo olmam gayet mantıklı bence senin düşüncene uymuyosa niye yorum yazdın. görmezlikten gelip geçsene... meslektaşım sana ayrıca teşekkür ederim. dedim ya başıma böle bi olay geldiği için yazdım. sadece soruydu bu mantıklı yada mantıksız ortak bi karara varındı sonucta:):):)

yenilenen bişey olsaydı eğer zaten bakirelik diye bişey olmaz dı dimi,
kadın kocasından bi sene sonra ayrılınca bakire mi olcak tekrar yok canım daha neler :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…