Kızlık zari yırtılıp yirtilmadigi

O zaman bozulmuştur çünkü bir kere yapmışsınız sonra yine yapmışsınız zaten bir çaba var adetinize yakın yapmasaydınız daha emin olurdunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani aslında bu konuda sana şunu söyleyebilirim bak canım bir erkek eşin de olsa eşin mükemmel bir insan da olsa kendinden taviz vermemelisin yani düğününüzü bekletebilirdin akıl vermek olarak görmeni istemem ama ben de eşimi çok seviyorum ama kadın olarak hiçbir erkeğin zevki senden kıymetli değil

Ya bakın şimdi bu ikimizn sonradan istdigi bişey kendisi zaten nişanlılık süresi boyunca benden böyle bişey istemedi

Regl bitince tekrar deneyin.Ama şöyle diyim bilgi eksikliğimiz oluyor hepimizin kızlık zarı hymen dediğimiz vajına etrafını saran minik kan pıhtıcıklarıdır. Öyle bir zar patlayan yırtılan birşey değildir.Bu durumda birleşme oldugundan esneme yapar bu şekılde kırmzılık olur. Acı ağrı duymamak için en önemlisi kasılmamak ve ilişki anında nefes kegel egzersizlerini yapablirsiniz

Git gel olmasına gerek yok canım istersen doktora gidip baktırabilirsin adetin bitince ya da yeniden deneyin

Yargılamıyorum zaten canım bunlar insanların tercihleri bekarken yapanlara bile akıl vermek beni ilgilendirmez ben sadece kan gelip gelmemesine bu kadar takılma kendini bu kadar kasma diye söylüyorum sen kadın olduğun İçin değerlisin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…