Kızlık zarı zedelenmesi

Kendiniz yapmaya çekindiğiniz için diğer durumu kabul etmek size daha kolay geliyor ama dilatör setiyle daha kolay yeniliyor bu hastalık çoğunluk bu şekilde yenmiştir eminim ki
Hatta parmağını sokma bile dedi sen bu hasta değilsin dedi yani biz 40 dk seans gibi oturduk doktor çok iyi sevilen ve öyle bakan inceleyen uzman bana ilk vajinismus dendiği için ben çok kasıyordum şimdi bi yanma oluyor o anda kasıyorum sonra istemiyorum ama o yanma normal diyorlar bilmiyorum anladınız mı ?

Parmakla klitoris önerisi verdi o da vücudunu tanı diye Dilatör setini sordum gerekli görmedi ben yarısına kadar alabiliyorum en az 7 cm alabiliyorum işte hastalık ne yapabiliyormuyum yoksa ben mi abartıyorum bilemiyorum
Dilatör setinden bu kadar çekinmeyin afedersiniz de penisle aynı şey ondan çekinmeniz istememeniz demek diğerini hiç mümkün kılmıyor ki önce bunları aşmanız lazım kafanızda

Hatta parmağını sokma bile dedi sen bu hasta değilsin dedi yani biz 40 dk seans gibi oturduk doktor çok iyi sevilen ve öyle bakan inceleyen uzman bana ilk vajinismus dendiği için ben çok kasıyordum şimdi bi yanma oluyor o anda kasıyorum sonra istemiyorum ama o yanma normal diyorlar bilmiyorum anladınız mı ?
Başka bir doktora gitseniz belki aynı şeyi söylemeyecek , yanma oluyor istemiyorum kasıyorum dediğiniz şey zaten vajinismus

Ne kadar süre kullandınız peki Dilatör setini ben 3 ay oldu evleneli cidden yardım ederseniz sevinirim
O sizin ilerlemenize bağlı bazı insanlar 1 haftada bu işi hallediyor aşama aşama boylarını yapabilirseniz bir sonrakine geçersiniz 4.boydan sonra zaten eşli deneme yapınca Allahın izniyle yenersiniz bu kadar büyütmeyin oradan bebiş çıkıyor o kadar genişliyor orası ben de öyleydim şimdi hamileyim defalarca alttan muayene oldum kadınız doğamız gereği bunları yapabilmeliyiz o güç bizde var

O sizin ilerlemenize bağlı bazı insanlar 1 haftada bu işi hallediyor aşama aşama boylarını yapabilirseniz bir sonrakine geçersiniz 4.boydan sonra zaten eşli deneme yapınca Allahın izniyle yenersiniz bu kadar büyütmeyin oradan bebiş çıkıyor o kadar genişliyor orası ben de öyleydim şimdi hamileyim defalarca alttan muayene oldum kadınız doğamız gereği bunları yapabilmeliyiz o güç bizde var
Gerçekten mi ben çok ağlıyorum 3 ay oldu yıprandım doktor değişikliği de yaptım en güzel zamanlarım böyle geçiyor

Doktora gidip mi tedavi oldunuz yoksa direkt buraya göre mi hareket ettiniz nasıl başladınız

Back
X