Kızlık zarı

delirdimben

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2024
73
41
8
1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?
 
Yazdığım gibi göründüm septalı kızlık zarı var dediler. Ameliyat ile alacaklarmış. Ancak biz kızlık zarına bile ulaşamadık ki. Belki de gerek kalmayacak.
Onu bilmiyorum ama ameliyatla aldir
Yok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor. Evliliğin amacının bu olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim :)
kardesim baska ne amaci olacak karsilikli cinsellik yani oda gozunu sokana kadar dontora guvensin kendi secdi doktora gotursun seni
 
Ya güven meselesi değil nereye sokacağını bilmemek. İğne iplik meselesi tam uydu.
Ne demek nereye sokacagunu bilmemek
Zaten gırecegı bı delik var lak diye kayıp gırıyor Oraya da. Organ Kendi buluyor yolunu
 
1,5 yıldır iyi dayanmış adam
 
Yok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor. Evliliğin amacının bu olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim
Üstünden atıp üstünü başını toplayıp başından def etmediğine şükretsin.
Dan diye yazdım gitti, sertliği elinde hissediyor musun ve elinle tutunca elin kadar var mı en azından yani? Emin misin erekte olduğundan demek istiyorum
Cevap alamadım ne gibi desem onu da bilemedim meyve sebze ismi söylemekten itina ediyorum. kumanda gibi bir oluşum var mı orda
 
1,5 yıldır iyi dayanmış adam
İşte aklı şeyinde olmayınca öyle oluyor. İkimiz de çalışan insanlarız zaten yorgun oluyoruz. Bir de evliliğimizin 5. Ayinda annem kaynanam kayınbabam üçü geldiler. 3 ay bizde kaldılar. Sonra evliliğimizin 1. yılında annem geldi 4 ay kaldı. Fırsat olmadı diyelim.
 
Tabi tabi, 360° kamerası var. Yol, iz bilmeyen gençlerimiz telef oluyor; yazıktır günahtır.
Ne telefler yaşandı bitti saygısızca. Geçen bi adam aynı anda hem bakıp hem yapıcam derken ikiye katlanmış,balkona kaldırmışlar.
 
Fırsat mı olmadı. Az önce ne kadar azgın olduğumu öğrendim. Şekerim bunlar bahane hep. Adam yolu bulamıyor diye sende fener tutmamışsın. Sizin iş Haydar Dümen lik olmuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…