- 21 Nisan 2024
- 73
- 41
- 8
- Konu Sahibi delirdimben
-
İroni bilmeeeezz seks bilmeeezzz, konuşmayı bilmeeezzz. Ne istiyorsunuz anlamıyorum kiZaten senden başka bir şey beklenmezdi. Ağzından düşmüyor o kelime.
Neyi görerek yapacaksınız onu anlayamadim1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?
Aman uzak ol sen kendi bir yerlerine sokuştur da yakma her yeri sön artık.İroni bilmeeeezz seks bilmeeezzz, konuşmayı bilmeeezzz. Ne istiyorsunuz anlamıyorum kielimizle tutup biz mi sokuşturalım.
Ya mesele o değil. Mesele vajinismus.Neyi görerek yapacaksınız onu anlayamadim
Ahahahhah şiiişt bak hele aklına takılan bir şey olursa sor ha çekinmeAman uzak ol sen kendi bir yerlerine sokuştur da yakma her yeri sön artık.
Dayısının açmamış gülüTmm d ayı
kapı dürbününden komşu gözetler gibi bakan koca değil miydi mesele? Böyle Ramiz dayı alıntısı gibi oldu üzgünüm.Ya mesele o değil. Mesele vajinismus.
Yok işte nereye sokacağını bilmiyor gibi sanki.. illa ışık açık olacak iyice bakıp ondan sonra.. Normal ilişkiler nasıl oluyor inanın ben de bilmiyorum
E baksın ne olacak? Milletin kocası oral seks yapıyor, öyle olsa ne yapacaktınız acabaYok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor.
Neyi görüp yapacak onu anlamadim. Kanama ne kadar fazla olur ki ? 1.5 yıl ilişkiye girmemek için çok uzun bir süre ya.1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?
Ahahah UFO gören masum köylüYok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor. Evliliğin amacının bu olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim :)
Kani zannedersemNeyi görmek istiyormuş tam olarak?
bu konu bana bir sacma geldiBana çok tuhaf geldi yazdiklariniz. Sanki vücudunuzu ilk defa görüyor gibisiniz. Kadın, erkek anatomisinden bihaber gibisiniz ikiniz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?