• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

Lütfen acil cevap verin? Dün gece erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu ve çok acıdı o an kanamam olmadı ama bu sabahtan beri kahverengi akıntım var hala acıyor. Kızlık zarım bozulmuş mudur . Fotoğrafını da çektim ekliyorum
Böyle tam anlaşılmıyor az daha içerden çekmelisin 😏

Buraya fotoğraf atmak yerine jinekoloji doktoruna gitmeye ne dersiniz? Ayrıca erkek arkadaşınız siz istemiyor olmanıza rağmen zorla mı parmağını soktu? Yaşlar kaç ?

Gerçekten zor bir psikoloji içerisindeyim yarına randevu aldım ama içim rahat etmiyor. Bir kadının başına gelen böyle kötü bir durumda iğnelemeniz daha da üzüyor. Çok şaşırdım destek almak istedim sadece
Kukunu paylasmissin? Kukunu??? Ay ne güzel mi diyelim ne diyelim?? Anlaşılmaz böyle dedik ya!?

Böyle anlaşılması mümkün değil 1 parmağını soktuysa bir şey olacağını sanmıyorum tahriş etmiştir o yüzden kahverengi akıntı gelir

Lütfen acil cevap verin?.
Diyelim zar sağlam peki nikahsız ailenin haberi olmadan sana güvenip sen artık nereye gidiyorum diye izin aldın orasını bilmem onlar senin bu yaptığını bilse ne olacak .senin evladın senin yaptığının aynısını yapsın istermisin. Kizligim bozuldumu diye üzülüyorsun ama zinaya giriyor Allah günah yazarmi diye uzülmuyorsun . Lütfen hiçbir erkeğe güvenmeyin sizi öpen seven kollarına alan ilk kişi nikahlı kocanız olsun devir eski devir kafalarınada ayar oluyorum günahın eskisi yenisi olmaz . Bir dr git sakın alttan muayne olma yani cubuk sokturma durumu anlat ve bu yaşadığını arkadaşına bile anlatma .o cocuklada görüşme evlenecek adam faydanmaz.

Back
X