• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

Lütfen acil cevap verin? Dün gece erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu ve çok acıdı o an kanamam olmadı ama bu sabahtan beri kahverengi akıntım var hala acıyor. Kızlık zarım bozulmuş mudur . Fotoğrafını da çektim ekliyorum
Bozulsa nolur?

Lütfen acil cevap verin? Dün gece erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu ve çok acıdı o an kanamam olmadı ama bu sabahtan beri kahverengi akıntım var hala acıyor. Kızlık zarım bozulmuş mudur . Fotoğrafını da çektim ekliyorum
Öncelik daha yaş olarak çok küçüksünüz bu yaşlarda cinsellik gibi konular geçtiğinde arkana bakmadan kaçmalisin zaten cinsellik geçen bir ilişki sizi sevdiğini değil sizden çıkarları olduğu için başlamıştır. Amacı sizinle cinsel ilişki için birlikte olduğunu gösterir ki öyle. kızlık zarı yoktur. Sadece kasların yirtilmasindan dolayı kanama olur. Gelen kan açık pembe bir kandır. Parmak sokmayla kızlık zarı bozulmaz zedelenir. Gelen Kahverengi lekele adet öncesinde de gelir arkasından adet başlangıcı olur.

Bence bu bir erkek asla bir kız böyle birsey paylaşmaz. Kizligim bozuldumu diyen korkan biri orasını asla paylaşmaz. Artık ortalıkta sapık kaynıyor
Bende katılıyorum 👏🏻👏🏻 aynen ortalık salık kaynıyor. Kız olamaz. En azından kız utanır felan çekip atamaz diye düşünmek istiyorum 🤦🏻‍♀️

Nie şaşırdınız ki ilk değil sonda olmayacak siğil varmı die koyanlarda oluyor 🙈🙊
Hayatimda böyle şey ne duydum ne gördüm. Bana göre normal bir hareket değil. Dr bile utanarak muayne oluyorum şaşırdım ne diyeyim

Sayfada genelde ilk görenler uyarıp kaldırttırıyor ondan Deng gelmemıs olabilirsiniz
İyide orasını çekip atmakta ne bileyim
Cidde fotoğrafini mi koymuş 🤦🏻‍♀️ ayy inanmıyorum cahillik zirvede yeni nesile de bak hiç utanmada yok 😒
Tepki verdim diyede bana tepki veren olmuş. Demekki böyle şeyler normallesmis haberimiz yok .millet vajinasinin içini çekip atıyor erkeklerde vardır eminim utanma arlanma kalmamış benim ayıp demem batmış. Allah kafamıza taş yagdirsa yeri vallahi cahillikmi diyelim edep yoksunluğumu bilemedim. Biz sevgilimizle el ele tutunmaya utanırdık şimdi sevişmeler parmak sokmalar ne diyelim Allah hidayet versin

Tepki verdim diyede bana tepki veren olmuş. Demekki böyle şeyler normallesmis haberimiz yok .millet vajinasinin içini çekip atıyor erkeklerde vardır eminim utanma arlanma kalmamış benim ayıp demem batmış. Allah kafamıza taş yagdirsa yeri vallahi cahillikmi diyelim edep yoksunluğumu bilemedim. Biz sevgilimizle el ele tutunmaya utanırdık şimdi sevişmeler parmak sokmalar ne diyelim Allah hidayet versin
Size tepki soyledikleriniz yuzunden verilmis. Herkes istedigini yapmakta ozgur, sizin nutuk cekmeniz, konuyu din diyanete baglamaniza tepki verilmis ki sitede dini yorum yapmak yasak.

Yoksa hic kimse konu sahibinin koydugu fotoyu normal bulmuyor. Yani konuyu saptirip “insanlar bana tepki vermis demek ki vajina fotosu cekip kiymak normalmis” demeyin bosuna.

Konu sahibi oncelikle doktora gidin, sonrasinda o hayvandan sikayetci olun

Aynen de katılıyorum çok yerinde bir yorum👏🏻👏🏻 yeni nesilde ne edep var ne utanma var. Bizim zamanımız da böyle bir şeye hemen or.... Damgası vururlardı. Şimdi ki nesil önde bayrak tutanı. Ya bizi hep annelerimiz sizi kullanır atar bir de gebe bırakır diye evlenmeden ayıp dedikleri için böyle şeylere hayatta karışmadık. Yeni nesil internet ortamına forograf atıyorsa sevgilisine bil ki ne fotoğraflar ne boklar yiyordur. Buraya gelip de parmağım yanlışlıkla girdi demek çok saçma geldi bana. Belki de birlikte oldu 😒 Hiç günah kavramında yok. Töbe yarabbi 🙄

Size tepki soyledikleriniz yuzunden verilmis. Herkes istedigini yapmakta ozgur, sizin nutuk cekmeniz, konuyu din diyanete baglamaniza tepki verilmis ki sitede dini yorum yapmak yasak.

Yoksa hic kimse konu sahibinin koydugu fotoyu normal bulmuyor. Yani konuyu saptirip “insanlar bana tepki vermis demek ki vajina fotosu cekip kiymak normalmis” demeyin bosuna.

Konu sahibi oncelikle doktora gidin, sonrasinda o hayvandan sikayetci olun
Dini yorum yapmak nerde yasak yazıyor ben mi görmedim 🤔

Back
X