• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

Dini yorum yapmak nerde yasak yazıyor ben mi görmedim 🤔
Bdv bölümünde site kurallarının bir kısmının yer aldığı başlıkta yazıyor.
Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır.

Din hassas bir konudur ve kutsaldır, herkes aynı inancı taşımıyor, diğer inançlara saygı göstermiyor olabilir, aynı özel hayatlara saygı gösterilmediği gibi, bu sebeple dini içerik yasaktır.

Son düzenleme:
Aynen de katılıyorum çok yerinde bir yorum👏🏻👏🏻 yeni nesilde ne edep var ne utanma var. Bizim zamanımız da böyle bir şeye hemen or.... Damgası vururlardı. Şimdi ki nesil önde bayrak tutanı. Ya bizi hep annelerimiz sizi kullanır atar bir de gebe bırakır diye evlenmeden ayıp dedikleri için böyle şeylere hayatta karışmadık. Yeni nesil internet ortamına forograf atıyorsa sevgilisine bil ki ne fotoğraflar ne boklar yiyordur. Buraya gelip de parmağım yanlışlıkla girdi demek çok saçma geldi bana. Belki de birlikte oldu 😒 Hiç günah kavramında yok. Töbe yarabbi 🙄
Tek derdiniz orspu damgası yemekten, "kullanılıp atılmaktan" korktuğunuz için rahat rahat sevişememiş olmanız. Kıskançlıktan ölmüşsünüz. Bu mesajın içeriği yalnızca bu.

Back