Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya insan evleniyorda ilk gece, nasıl endişeli oluyor,nasıl çekiniyor,nasıl utanıyor insan 16yaşında nasıl bu kadar korkusuz nasıl bu kadar pervasız olur.
bence sen bunu zaten ailenede söylemelisin ,
şuan bile daha çocuksun
arkadaşlar biz burda evlilik önce cinsel ilişkiyi tartışmıyoruz eğer o konu hakkında yorum yapmak istiyorsanız zaten öyle bi konu şuanda mevcut forumdaklava: arkadaşım bence baban bilmesede annenin bilmesinde yarar var bende aynı durumdayım ve annem biliyor biliyorum söylemek çok zor ama herzamanda ablanın tehtidleriyle yaşanmazki bence sen söyle ve rahatla :1hug:
buyrun, 'ailenize söylemeyemezsiniz, asarlar, keserler' diyen hanımlara cevap!
arkadaşımız mertçe söylemesini de bilmiş. elbette annesi aferin dememiştir, kimbilir neler ne zorluklar yaşamışlardır...ama herşey insanlar için, öğrenmek için...
cesaretinizi kutluyorum dilaracım!
selam ben ejem 18 yasındayım bundan 2 sene önce bi beraberliğim oldu ve bekaretimi kaybettim ewet gerçekten erkendi daha sonra bunu ablamla paylaştım şu anda ablam beni tehdit ediyor annemlere söylemekle çok tedirginim eğer söylerse annemlerin bunu nasıl karşılıyacaklarını kestiremiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim senağlama