Kızlık zarı. ..

Ne yapabilirim

• adam gibi cevap verin

OY: 20 95,2%
  • yadirgamadan cevap verin

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

buse1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
1
0
1
31
Arkadaşlar lütfen kimse yi yadırgamayın! !! Yadirgadığınız şeyler başımıza gelmeden ölmeyiz. .!
Benim 3 yıllık bi ilişkim vardı eklenecektik ama olmadı. . Ikiskiye girdik 3 yil boyunca.. ilkim di benim ama kan gelmediği için bana inanmadi ve.. 3 yil yine de dewam ettik.. onu çok sevdim. . Ve şimdi ayrıyiz. .. Benim ewlenecegim kadın sen değilsin dedi... kadinlik gururumu kırdı. . Ben ona yalan söylemedim hic ama o bana inanmadi... Şimdi ayrıldık fakat ben ne yapacağım bilmiyorum yardım lütfen. .. zar diktirmek çok pahalı. . Ve yapayım kizlik zarı diye bişey duydum.. ama kullananlar memnun.. yapayım kizlik zar hakkında başka bişey de duydum.. evlenmeden önce evlenecegin adam seni sicak suya oturtuyor ve ilişkiye girmeden kan geliyormuş. . Sonra da kapı önüne atılıyor sun tabii.. kullanan ve başına gelen varsa yazın lütfen.

Arkadaşlar lütfen kimse yi yadırgamayın! !! Yadirgadığınız şeyler başımıza gelmeden ölmeyiz. .!
Benim 3 yıllık bi ilişkim vardı eklenecektik ama olmadı. . Ikiskiye girdik 3 yil boyunca.. ilkim di benim ama kan gelmediği için bana inanmadi ve.. 3 yil yine de dewam ettik.. onu çok sevdim. . Ve şimdi ayrıyiz. .. Benim ewlenecegim kadın sen değilsin dedi... kadinlik gururumu kırdı. . Ben ona yalan söylemedim hic ama o bana inanmadi... Şimdi ayrıldık fakat ben ne yapacağım bilmiyorum yardım lütfen. .. zar diktirmek çok pahalı. . Ve yapayım kizlik zarı diye bişey duydum.. ama kullananlar memnun.. yapayım kizlik zar hakkında başka bişey de duydum.. evlenmeden önce evlenecegin adam seni sicak suya oturtuyor ve ilişkiye girmeden kan geliyormuş. . Sonra da kapı önüne atılıyor sun tabii.. kullanan ve başına gelen varsa yazın lütfen.

Bunu da ilk senden duydum.
Vayy be kk bayağı şey öğrendim senden..:KK14:

Yadırgamıyorum ama sen de şu sıcak suya oturtan erkeği yadırgama olur mu?
Neler yaşamış bilemezsin..

Kafamda bir sürü soru peydah oldu o_O
Şimdi evleneceğin adam niye oturtuyor seni sıcak suya, sen oturamıyor musun?
Hadi oturdun veya oturttu, nasıl kan geliyormuş orayı da anlamadım.
Sonra neden kapı önüne koyuluyorsun tabi dedin orayı da anlamadım.
Yapayım kızlık zarı nedir?
Bi de senin zarın zaten esnekmiş kan gelmediğine göre ne gerek var diktirmeye?

Kafamda bir sürü sor peydah oldu o_O
Şimdi evleneceğin adam niye oturtuyor seni sıcak suya, sen oturamıyor musun?
Hadi oturdun veya oturttu, nasıl kan geliyormuş orayı da anlamadım.
Sonra neden kapı önüne koyuluyorsun tabi dedin orayı da anlamadım.
Yapayım kızlık zarı nedir?
Bi de senin zarın zaten esnekmiş kan gelmediğine göre ne gerek var diktirmeye?

Yasemincim bu kiz bakire olmadigi icin yapay boya seklinde kizlik zarini icine yerlestirecekmis ama artik bunu erkekler bildigi icin ilk gece sicak suya oturtuyorlarmis evlenecekleri kisiyi. Eger sicagin etkisiyle boya akarsa istemeyip ayrilacakmis.

Ayrica hakikaten özel tasarim ne alaka ya :KK70::KK70::KK70:

Ayrica madem iliskiye girmissin kanaman olmamis o zaman zarin esnek. Ve adam sana inanmadigi halde tekrar tekrar iliskiye girmissin yazik vallahi..

Yasemincim bu kiz bakire olmadigi icin yapay boya seklinde kizlik zarini icine yerlestirecekmis ama artik bunu erkekler bildigi icin ilk gece sicak suya oturtuyorlarmis evlenecekleri kisiyi. Eger sicagin etkisiyle boya akarsa istemeyip ayrilacakmis.

Ayrica madem iliskiye girmissin kanaman olmamis o zaman zarin esnek. Ve adam sana inanmadigi halde tekrar tekrar iliskiye girmissin yazik vallahi..
Ay ben bunu ilk kez duydum vay anasını, ne ekşınlı, entrikalı hayatlar var:KK14:

Benim 3 yıllık bi ilişkim vardı eklenecektik ama olmadı. . Ikiskiye girdik 3 yil boyunca.. ilkim di benim ama kan gelmediği için bana inanmadi ve.. 3 yil yine de dewam ettik.. onu çok sevdim. . Ve şimdi ayrıyiz. .. Benim ewlenecegim kadın sen değilsin dedi... kadinlik gururumu kırdı. . Ben ona yalan söylemedim hic ama o bana inanmadi... Şimdi ayrıldık fakat ben ne yapacağım bilmiyorum yardım lütfen. .. zar diktirmek çok pahalı. . Ve yapayım kizlik zarı diye bişey duydum.. ama kullananlar memnun.. yapayım kizlik zar hakkında başka bişey de duydum.. evlenmeden önce evlenecegin adam seni sicak suya oturtuyor ve ilişkiye girmeden kan geliyormuş. . Sonra da kapı önüne atılıyor sun tabii.. kullanan ve başına gelen varsa yazın lütfen.[/QUO
böyle bişey yaşadın madem seni olduğun gibi kabul edecek biriyle evlen karşındaki insana hiç ilişki yaşamadım diyerek kandırarak vicdanın nasıl rahat edicek acaba

vayyy arkadaş neler varmış boya moya annaaammm çok cahil kalmışım ben ilk kez duydum yav:KK70:

ya gençler yapmayın böyle şeyler durduk yerde ne gerek var başınıza işler açmaya güleyimmi ağlıyayımmı halinize

kardeşim bunlar hep söylenti.. olamaz öle sıcak suya oturtan erkek.. farzet ki bunlar başına gelmedi. hala kızsın, evlendiğin adam seni git sıcak suya otur dedi. sahiden gidip oturur musun???
geçmiş geçmiştir.. ama geleceğine sahip çık..

Sıcak su falan kim yapmış denemiş ilk defa duydum. .senin kızlık zarı esnek olduğundan evlenecegin adamda da kan gelmeyecek! ! Hiç uğraşma daha iyi

Burdan okudugm kadariyla yapay
kizlik zarinin cogu Sahte oluyor..
Kizlik zarin bozuldu diye insanligin bozulmadi ya bu kadar kucumseme kendini

Back
X