Kızlık Zarım Bozuldumu Lütfen Yardımcı Olun

Hak yolu varken ...... yolu niye??? Her bir ayrıntısı mide bulandırıcı
Ergen ergen hep bunlar. Ayakları ğzerinde duran kendini bilen bi kadın olsa zaten böyle hesapların peşine düşmez. Hiç dine inanca girmeye bile gerek yok. Bariz anal ilişki yaşayıp evlenince ben bakireyim diyecek bir kafanın ürünğ bu. Allahım evlatlarımıza akıl fikir vicdan versin ne deyim...

Sağlığını düşünmüyorsun bari maneviyatı düşün çok günah haram...

Anal yapmak nedir ya bu arada bozulsa ne olur bozulmasa ne olur? Ne saçma düşünceler

Eh be arkadaşım artık kızlığın bozulsa nolur bozulmasa nolur? Anal yapıyorsun, sonuçta o da cinsel ilişki. Zaten bakire değilsin. O yuzden taktığın sadece bir zardan ibaret, kafa yorma bu kadar ona da. Ki muhtemelen bozulmuş. Bozulmasın diye anal yapmana gerek kalmadı yani.

Ya ben anlamıyorum böyle insanları hem zarin yırtılması dan korkuyorsun hemde Allah in hoş karşılamadığı yasak koyduğu şeyi yapıyorsun ya senin kızlığın bozulmuş bozulmamış ne en igren şeyi yapıyorsun buralara yazıp kendini daha fazla küçültme hem oradan ilişkiye girenin çocuğu olmuyor bilgin olsun ben komsumda rastladım 2 düşük yaptı

Maddem dayanamican evlen bir an öncede aileni utandırma hararetin varmış kaymış söndürmüş seni geçmiş olsun kadinnnn

Arkadaşlar kız sizden ahlak bekçiliği yapmanızı istememiş size göre doğru veya yanlış orası size kalmış ama bu size başkasını yargılama hakkı vermiyo kişinin günahınında sevabınında karşılığı Allah katında verilir zaten size düşen bi şey yok.

siz şu forumda sağduyunun sesi olabilirsiniz tebrik ediyorum

Yaaa ben anlamıyorum erkek arkadaşınız zevk alsın diye siz acı mı çekiyorsunuz.. yani arkadan benim bildiğim kadarı ile bir bayan sadece acı duyar.. kendini bu şekilde niye kullandiriyorsunn aaa kızım yazık değilmi sana... Yazık olmuş bekaretine çok yazık...

Bu şekilde bekaret kaybetmen üzücü olmuştur senin için ama yalan söyleyemeyeceğim ben bi sevindim oh iyi olmuş bile dedim

Yani siz şimdi her türlü ilişkiyi deniyorsunuz ? anal- oral ?
ama bakiremiyim diye ya da kızlığım gitti mi diye soruyorsunuz öyle mi ?
ne farkeder ? zaten seks cinsellik yaşıyorsun.. evleneceğin adama elime erkek eli değmedi BAKİREYİMM demek için mi bu çaban.. bu ülke de her türlü halt yeniyor ama bakireyim.. güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…