- 5 Ağustos 2025
- 5
- -3
- 1
- 20
- Konu Sahibi havuclukek11238848
-
Ne olacaktı kanama gerçekleşseydi? Bakire mi olacaktın yani?diğer taraftan bir kanama gerçekleşir miydi?
Yani bir soru sorulunca böyle tepkilere ne gerek varNe olacaktı kanama gerçekleşseydi? Bakire mi olacaktın yani?
Hymen yapısıKızlık zarı diye bişey yok
sen beni öldürüyorsun basbakire mi dhsfgjsdgfdgSevgilinle çok seviyorsunuz ama başkası kan görsün diye gidip diktirdiniz mi??
Basbakire oldun tebrikler.
En bakire konu sahibi oldu şimdi, iki bebeyle ben de biraz bakire sayılırım bencesen beni öldürüyorsun basbakire mi dhsfgjsdgfdg
Valla bekaret öyle biseyse hepimiz bakireyiz kız maşallah bizeEn bakire konu sahibi oldu şimdi, iki bebeyle ben de biraz bakire sayılırım bence
Bakireliğin de dereceleri var tabiiEn bakire konu sahibi oldu şimdi, iki bebeyle ben de biraz bakire sayılırım bence
Kendimi iyi hissetmem için yaptığımız birşeySevgilinle çok seviyorsunuz ama başkası kan görsün diye gidip diktirdiniz mi??
Basbakire oldun tebrikler.
Bizde de var biraz bakirelik hadi yine iyiyiz, olmasak ne yapardıkBakireliğin de dereceleri var tabii
Biraz bakire
Bakire
Basbakire
Basbasbakire
Bozulursa bu sefer de yama yaptırırEe madem böyle şeyler yapmak senin için sorun değil. Bekaret sadece kızlık zarında. O zaman diktirmeseydin ya. Yapsaydın herşeyi rahat rahat yapsaydın evlenmeden önce diktirseydin. Tazecik bakire olurdun. Şimdi yine eskiyecek bakireliğin biriyle sürtüşürken bozarsın sen yine.
Önemli ve kendimi çok kötü hissettim mecburmuşum diktirmeye gibi ne yapmalıyım sizce tek düzgün yorum yapan sizdinizEe madem böyle şeyler yapmak senin için sorun değil. Bekaret sadece kızlık zarında. O zaman diktirmeseydin ya. Yapsaydın herşeyi rahat rahat yapsaydın evlenmeden önce diktirseydin. Tazecik bakire olurdun. Şimdi yine eskiyecek bakireliğin biriyle sürtüşürken bozarsın sen yine.
Üzüldüm senin için. Çok küçüksün. Belli ki bu tür konulara önem veren bir aile ya da ortamda yetiştin. Sana tavsiyem pişman olacağın şeyler yapmaman. Kızlık zarı önemli değil. Sevgilin seninle ne yaptığını biliyor istediğin kadar kızlık zarın yerinde dursun ama bu işi yaptığın kişiler konuşursa o zarın hiç önemi kalmaz. Yani kiminle ne yaptığında önemli. 2 gün sonra sen yapmak istemediğinde tehditle şantajla zorla yaptıracaklar sana. Biraz bunları düşün.Önemli ve kendimi çok kötü hissettim mecburmuşum diktirmeye gibi ne yapmalıyım sizce tek düzgün yorum yapan sizdiniz
Ben de basbakireyim bu durumda çocuğum yok, yarışırım konu sahibiyle bakirelik konusunda ahahahahahEn bakire konu sahibi oldu şimdi, iki bebeyle ben de biraz bakire sayılırım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?