- 5 Ağustos 2025
- 5
- -3
- 1
- 20
- Konu Sahibi havuclukek11238848
-
doktor bir tarafının az bir miktarda yırtıldığını onu diktiğini söyledi
Benim sevgilime guvenim bile yoktu tek basıma doktora gittim aylar sonra kontrole hala ayrılamadım korkudan psikolojik sıkıntılarım oluştu bu olaydan sonra dikim falan yaptırmadım cünkü kabullenemedim içimde dikimdende korkuyorum yaptırıp memnun olmayan çok olmuş
Bu okadar zor bişey ki ben hiç bi zaman aşamadım sevgilim bile hiçbişey olmadığını söylüyor kanı görmüş olmasına rağmen psikolojik tedavi görmeyi düşünüyorum çünkü nefesim de ve yememde sıkıntılar oluştu yemek yiyemediğim için kaç tane doktora gittim hatta az önce doktordan geldim psikolojik olduğunu söyledi şuan dikimide asla zaten bilip bilmeden arastırmadan 3 gün içinde yaptırmazdım ben yaptıranlarla konuştum burdaki topiği okudum memnun olmayan çok ama ne yazık ki en ufak bi söz insanı derinden etkiliyor kimse dikkat etmiyor buna ben psikolojimle ugrasıyorum şuan mesela
Kalıcı diktirdiniz geçicimi nasil oldu süreç acaba zor mu ?Merhaba ben 19 yaşında bir kızım ve 10 aylık bir ilişkim var çok güzel ilerliyordu beni fazlasıyla seviyor bende onunla çok mutluyum ama ilerisini kendimde isteyen biri değildim yaşımın genç olduğundan kaynaklı onunlada istemiyordum açıkçası ama biz yaklaşık ilişkimizin 6-7 ayı boyunca sürtünme yoluyla sevişip birbirimizi tatmin ediyorduk ve bir gün hiç hissetmediğim kadar az yanlışlıkla içime girdi belki 1cm bile değil benden inanılmaz fazla bir kan aktı ondan sonra 3 gün içinde dikim işlemi gerçekleştirdim sevgilim karşıladı doktor bir tarafının az bir miktarda yırtıldığını onu diktiğini söyledi sizce diktirmeseydim diğer taraftan bir kanama gerçekleşir miydi?
Şu başlığı her gorusumde istemsiz kelimesine guluyorum. Sanki tv başında çekirdek citlerken zar bir anda çat diye bozulmuş gibi.
Ay olaysın yaBakireliğin de dereceleri var tabii
Biraz bakire
Bakire
Basbakire
Basbasbakire
Ulan bir gün gene oturuyorum sen gel çat benim bakirelik bozulŞu başlığı her gorusumde istemsiz kelimesine guluyorum. Sanki tv başında çekirdek citlerken zar bir anda çat diye bozulmuş gibi.
Sezaryen olduysan evet..normalse üzgünümEn bakire konu sahibi oldu şimdi, iki bebeyle ben de biraz bakire sayılırım bence
Tüh doğum şeklinden mi kaybettikSezaryen olduysan evet..normalse üzgünüm
Canim cok uzuldum. Bazilarinda boyle olabiliyor, fabrika cikisi hatali oluyorUlan bir gün gene oturuyorum sen gel çat benim bakirelik bozul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?