Kızlık zarım yirtilmis olabilirmi

isra__011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2025
1
0
1
21
Ben bi gun mast yapiyordum bisey soktum sert cok yogun bi kanama oldu regl gibi bununnormal mast yaptigim zamanda yasamisligim var bu arada neyse aynada bakiyorum iki elimde ayirip bir delik var ama ıkıninca genisliyor kizlik zarım duruyormudur kendimi normal birakinca normal bir delik var kucuk anliyamiyorm yirtilmismi yirtilmamismi ozamann kan geldiginde 3 gunden fazla surdu sanirim reglde olablr ama bilmiyorm

Doktora gidebilirsin

Sert bir şey sokmak bozabilir ama kanama regl gibi 3 gün sürmez. Bir doktora gitmelisiniz.

Ben bi gun mast yapiyordum bisey soktum sert cok yogun bi kanama oldu regl gibi bununnormal mast yaptigim zamanda yasamisligim var bu arada neyse aynada bakiyorum iki elimde ayirip bir delik var ama ıkıninca genisliyor kizlik zarım duruyormudur kendimi normal birakinca normal bir delik var kucuk anliyamiyorm yirtilmismi yirtilmamismi ozamann kan geldiginde 3 gunden fazla surdu sanirim reglde olablr ama bilmiyorm
Korkuyosan sokmayacan öyle eline geçirdiğini, 3 gün kanamaz zarar vermiş olabilirsin doktora gözük

Aynada görünen birşey mi ki o 🙄 niye birşeyler sokuyorsun bozulma korkun varsa, çok merak ediyorsan doktora git, kanamasi uzun surenleri duymuştum zarar vermissin belli ki

Back
X