- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
sana ücretsiz Türkçe kursu vermek istiyorum.Merhaba bn bndan iki yl önce ilişkiye grdm fkt zorla oldu şimdi knstm çocuğu seviyorum bunu ona söyle melimiyim? İkincisi kızlık zarı ne kadara dikiliyor?
Bedava dikerim ben lafi olmaz.
aynensüpersiniz bayanlar
Cocuga tabiki soylemeyin ona ne??? Kimseyede soylemek zorunda degilsiniz. Siz hic bi erkegin evlenecegi kadina ya sununla yattim vs dedigi i duydunuz mu? Hic bi seyde diktirmeyin. Hatalarinizdan dolayi hic bi kula hesap vermek zorunda degilsinizMerhaba bn bndan iki yl önce ilişkiye grdm fkt zorla oldu şimdi knstm çocuğu seviyorum bunu ona söyle melimiyim? İkincisi kızlık zarı ne kadara dikiliyor?
tasarım dikerim maraş nakışı yaparım simli tillah ı gelse bozamaz bi dahaBen kanaviçe işliyorum..ısterse motifli yaparım cicim..kenarlara da dantel serit gecerim
ördüm kız bitti en hamarat benim uleeyyyyynnnnnnnsen gitte once kaynananın corabını ör
Ozlemın gelinliği gıbı yapcam dıyosun yani..tasarım dikerim maraş nakışı yaparım simli tillah ı gelse bozamaz bi daha
Ben onu kolalarım demir olsa delinmez bi daha..
yani özlem gelinliği nerden aldı sanıyosun kiOzlemın gelinliği gıbı yapcam dıyosun yani..
alemsin ağzımdan içtiğim çay fışkırdı gülmektentasarım dikerim maraş nakışı yaparım simli tillah ı gelse bozamaz bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?