Ayyy çok teşekkür ederimmm inşallah vardır yaaaaOlabülüüüüüğ yarın kan testi istemelisin sabah asm denvarsa da hayırlı olsun yoksa da
İnşallahVar gibi gözüküyor ikisinde de. İnşallah hamilesinizdir
Bende sen gibi 28 aralıkta başladı 31 de bitti bende yarın sabah yapacağım test umarım bende senin gibi çizgi görürümKızlarrr adetim 28 Aralık başladı 31 inde bitti biz eşimle 12 ve 13 Ocak değerlendirdik az önce test yaptım adetime 3 gün var sizce hamile miyim ? Üstteki ilk test alttaki çok az idrar ile denediğim 2. Test
İnşallah yaaa ikimiz de hamileyizdir biliyor Musun öyle bir anda dedim ki Allah ım nolurrr sonra içimden test yapmak geldi ben sürekli denediğim için evde toplu testim vardıBende sen gibi 28 aralıkta başladı 31 de bitti bende yarın sabah yapacağım test umarım bende senin gibi çizgi görürüm
İnşaAllah inşallah kan ver yarın bence kesinleşsin bende öyle yapacağımİnşallah yaaa ikimiz de hamileyizdir biliyor Musun öyle bir anda dedim ki Allah ım nolurrr sonra içimden test yapmak geldi ben sürekli denediğim için evde toplu testim vardıçıktı bir anda yarın net belli olur bakalım inşallah sen de görürsün o çizgiyi
Aynen kan vericem hemen yarınİnşaAllah inşallah kan ver yarın bence kesinleşsin bende öyle yapacağım
Hadi inşallah güzel haberler alırızAynen kan vericem hemen yarın
Canım merhaba naptın kan verdin miKızlarrr adetim 28 Aralık başladı 31 inde bitti biz eşimle 12 ve 13 Ocak değerlendirdik az önce test yaptım adetime 3 gün var sizce hamile miyim ? Üstteki ilk test alttaki çok az idrar ile denediğim 2. Test
25 Ocak sabahı uyanır uyanmaz tekrar denedim o tek olanı koyulaşmış gibi mi dersiniz
Eşimi bekliyorum canım gelecek gidicez hemen sen naptın testi bu arada sabah tekrarladığım test koyulaştıCanım merhaba naptın kan verdin mi
Eşimi bekliyorum canım gelecek gidicez hemen sen naptın testi bu arada sabah tekrarladığım test koyulaştı
Ayyy çok tebrik ediyorum biz yeni kan verdik 2 saate çıkacak bakalımEki Görüntüle 2768964 evet hamileyim bende 97 çıktı beta hcg
38 çıktı benim de çok küçük daha :)Eki Görüntüle 2768964 evet hamileyim bende 97 çıktı beta hcg
Yaa hadi gözümüz aydın o zaman38 çıktı benim de çok küçük daha :)
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bu arada o takvimi nasıl ekledinnYaa hadi gözümüz aydın o zaman
Eklemişsin sendeSağlıkla kucağımıza alırız inşallah bu arada o takvimi nasıl ekledinn
BaşardımEklemişsin sende
Nerede yaşıyorsun kız belki o da aynı çıkarBaşardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?