Kızllaaarr size ihtiyacım var

Aslisilaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
59
30
38
31
Kızlarrr adetim 28 Aralık başladı 31 inde bitti biz eşimle 12 ve 13 Ocak değerlendirdik az önce test yaptım adetime 3 gün var sizce hamile miyim ? Üstteki ilk test alttaki çok az idrar ile denediğim 2. Test

25 Ocak sabahı uyanır uyanmaz tekrar denedim o tek olanı koyulaşmış gibi mi dersiniz

Eklentiler

• BBBFAB22-4D82-4722-9FA2-6D97674A3E66.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 90
  • 1B8D5E02-58FE-4757-80A0-695941A92DF2.webp
    17 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Olabülüüüüüğ yarın kan testi istemelisin sabah asm den varsa da hayırlı olsun yoksa da

Var gibi gözüküyor ikisinde de. İnşallah hamilesinizdir

Kızlarrr adetim 28 Aralık başladı 31 inde bitti biz eşimle 12 ve 13 Ocak değerlendirdik az önce test yaptım adetime 3 gün var sizce hamile miyim ? Üstteki ilk test alttaki çok az idrar ile denediğim 2. Test
Bende sen gibi 28 aralıkta başladı 31 de bitti bende yarın sabah yapacağım test umarım bende senin gibi çizgi görürüm

Bende sen gibi 28 aralıkta başladı 31 de bitti bende yarın sabah yapacağım test umarım bende senin gibi çizgi görürüm
İnşallah yaaa ikimiz de hamileyizdir biliyor Musun öyle bir anda dedim ki Allah ım nolurrr sonra içimden test yapmak geldi ben sürekli denediğim için evde toplu testim vardı çıktı bir anda yarın net belli olur bakalım inşallah sen de görürsün o çizgiyi

İnşaAllah inşallah kan ver yarın bence kesinleşsin bende öyle yapacağım

Canım merhaba naptın kan verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…