Saç Rengi ve Saç Boyama kızlr palette acıcı

mirayeflal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
625
148
34
saca zarar verirmi 15 aralıkta ilk defa boyadım sacımı plattrnın siyahına kendi rengim koyu sarı açık kumral arası bir renkti pişman oldum anca akıtabildm cok akmadı halaa siyah. palette açıçı kullansam yanma kopma olur mu? ve yaptm diyelim sonunda nasıl bir renk elde ederim kızıl bir renk mi olur?

Yanma olmaz korkmana gerek yok ama çok koyu renkten yapıyorsan biraz dorelik oluyor üzerine başka boya boyuyacaksan güzel olur ama bem her seferinde paletteyle açıyorum çok araştırıp aldım kimsede yanma olmamış ama dediğim gibi dorelik oluyor ikinci açısta oturur veya üzerine boya yaptıkca..

Yanma olmaz korkmana gerek yok ama çok koyu renkten yapıyorsan biraz dorelik oluyor üzerine başka boya boyuyacaksan güzel olur ama bem her seferinde paletteyle açıyorum çok araştırıp aldım kimsede yanma olmamış ama dediğim gibi dorelik oluyor ikinci açısta oturur veya üzerine boya yaptıkca..
ne gibi bir renk yapaym kızıllık olmasın diye 6 renginde bir boya olurmu veya küllü kumralmı laZım kızıllık gitmesin diye

boya var ilk kez boyadım kendi rengim alt zemin koyu sarı kumral tonu. boyam siyah yani gece mavisi ama maviligi aktı 2 ay oldu
Siyah biraz zor açılır 45 -60 dk arası beklet zaten görürsün açıldığını uygun zamanda yıkarsın,bir de homojen dagılması gerekiyor acıcının,yoksa benek benek olur lekeli gibi olmasın, o nedenle saçın orta boysa 2 kutu uzunsa 3 kutu kullanmalısın, palette 5-7 ton açıcıyı kullanıyorum ben gayet memnunum,3-5 ton açıcıdan daha güzel renkler çıkarıyor.dip boyan geldiyse diplere hiç sürme bence çünkü çok açılır orası siyah kısım açılana kadar orası platin olur.

canım benımde sacım koyu altın sarısı gıbı bır renk ancak ben tam anlamıyla sarı ıstıyorum palette acıcıyla yapabılırmıyım

X